Stressig termin, går mot sitt slut

Japp.. snart är mastodont terminen över. Artikeln är inte klar än.. men känns ganska bra ändå.
Som sagt, mer nöjd över tentan som ja gjorde igår kan jag nog inte bli. Flytten är på G..
Har fått tusen olika pikar i veckan om att jag är förbannat dålig på att höra av mig.. det var de mitt lilla utbrott handlade om igår. Jag har exempelvis inte ringt familjen hemma i k-d, det har jag fått höra, vännerna i k-d är irriterade, och endel vänner här i örebro har tagit avstånd. Allt beror tydligen på mig... Jag vet att jag har skärmat av mig lite under hösten. Men jag har i alla fall visat mitt intresse för alla.. tycker jag! Kanske inte tillräckligt men som sagt.. haft mycket att göra och mitt fokus har legat på annat håll exempelvis på ekonomin, planering för praktik, flytt, renovering och skola på det.

Hur som hellst, ja bet i det sura äpplet och ringde runt till alla idag som jag kände behövde höra att jag bydde mig. Hoppas att meddelandet gick fram!

Önskar att folk ska förståå.. men alla gör inte det tyvärr. Men ge och ta!!! Jag kan ju faktiskt inte vara den enda som är engagerad..  jag vill väl oxå höra att folk ringer och bara frågar hur jag mår.

Snart är allt över ändå. Snart har jag tagit examen.. eller ja.. ganska :P Tre terminer kvar varav en är praktik. Wihiie! Längta längta längta!!!

Diskurs, förgäves

Här sitter jag nu, i en tyst och kall lägenhet, på en trästol där ena pinnen har gått av. I lägenheten råder totalt kaos och jag orkar helt enkelt inte reda ut det. Igår åkte M hem för att jobba i K-d. Ja o Z lämnades kvar. Jag skulle plugga till min omtenta.. min första omtenta. Mja, de kändes väl rätt bra att jag fick chansen till en omtenta eftersom de fanns en fråga som jag exempelvis inte förstod mig på ( som vissa till och med ringde till läraren för att få svar på vad fasiken han menade) synd att jag hade glömt bort den förmånen att man kunde slå ett samtal, annars hade jag nog vart godkänd. Hur som helst, jag pluggade om Healys teorier ang. de dominerande Diskurserna som hon beskriver i boken. Däremot var jag oerthört trött igår, och har egentligen varit hela veckan, så jag fick inte mkt plugg gjort. Jag har egentligen gjort allt annat än att plugga på varken atrikel el. omtenta denna veckan. Har suttit och gjort mina egna julkort nån dag, en annan dag var jag tvungen att packa.. en annan dag var jag så oerhört trött så jag sov till två!!! Jag är utmattad. Vet att det är fler i klassen som är helt slut efter denna terminen, det har vart en tuff termin de må jag säga!!
Imorse tog ja en långis med Zeke, sen slängde jag i mig lite frukost sen var det dags att cykla 5 km till skolan. Väl framme satt ett stort gäng som jag kände som skulle ha omtenta. Skönt, att jag inte är ensam menar jag.
Vi fick gå in 10 minuter tidigare i salen. Tyvärr fick vi inte börja tidigare. Jag var stressad och ganska nervös och framförallt trött, även om jag hade sovit ordentligt denna natt. Inne i salen var det aldeles tyst, Där inne satt ca 7 personer som skrev sina individuella tentor. Vi marsera fram i led  till våran rad A och satte oss. Jag fick mitt prov och insåg att det var helt omskriva frågor, inte en enda likt dom andra. Och varje fråga var mastodont stor. Jag satte igång och skriva.. och jag skrev och skrev och skrev och sprang på toa och skrev och sprang på toa och skrev ocg sprang på toa.. Mina fingrar började böjas i en konstig form.. jag såg lite fysiskt handikappad ut... det knakade i dom när jag rätade ut lång och pekfinger. AJ!
Jag fick ihop till 18 fulla sidor med ganska liten text och jag var ganska duktig tyckte jag, för även om frågorna va stora ansåg jag att det fanns mycket att skriva. Jag tyckte oxå att jag hade behövt mycket mer tid för att kunna besvara alla med fullpott poäng. Men men.. fokus var på att bli Godkänd!
Vid sjutiden på kvällen vart jag klar. En minut i sju rättare sagt. Jag satte mig på cykeln i mörkret och traskade hemmåt. Jag var nöjd och ganska stolt över mig själv. Jag log och trampa i en väldans fart tills-...
Det ringde i mobilen. En väninna.. Som fick hela mitt goda humör att försvinna. Det var inte hon som fick det att försvinna.. utan det hos sa. Det hon berätta gjorde mig så ledsen, arg och fruktansvärt frusrerad att jag bara spydde ut en massa ord som jag inte ens visste att jag kunde. Blir så arg på folk som är väldigt egoistiska och som bara vill att folk ska gå efter deras linje och gör man inte de så passar man inte in eller så är man inte värd att vara omtyckt. Hallå GE OCH TA ELLER???? trött på fjortiss fasoner!!!

Så.. kvällen är ganska förstörd... jag är sur.. Och jag har bestämt mig att jag ska bara ägna tid åt dom jag tycker om, för det är dom värda!!!

Jaha var de Lucia idag?

Tentan kom in, nätt och jämt. Med det nya systemet vart det låång kö utanför cafeterian där tentan skulle in, skrivas på och kvitteras. Jag o märan var inne i sista sekunden, M och R skrattade lite åt oss då vi sprang in, men vi var avsolut inte sist i kön så fler hade nog kämpat in i de sista som vi. Måste säga att tentan var oerhört tråkig och jag blir mkt nöjd om jag får G.. för ärligt så har jag nog inte lärt mig så mkt av den som jag kommer att ha användining av i framtiden. Månne till artikelskrivandet som vi har nu.. men thats it!!

Väl hemma efter inlämningen igår så damp jag ner i soffan och slocknade snabbt. Pressen hade släppt och jag kunde slappna av Ääääntligen och *BOOOM*.  Där kom den. Som en bomb rakt ner i huvudet på mig... som en blixt ifrån ovan.. Huvudvärken! Den har suttit och lurat i hörnet medans jag har jobbat som en oxe med tentan.. men ja har ibland en förmåga att kunna skjuta på sjukdomar (fråga mig inte hur jag gör men jag lyckas ibland) och de hade jag gjort under veckan. Men när det inte fanns några hinder för en liten huvudvärk så tyckte den väl att den likagärna kunde slå på stort och de gjorde den. Den kändes som huvudvärken gör när man druckigt för lite kaffe ( för oss kaffekärringar som vet :P)
Men Kaffe var väl de enda jag hade druckigt.. huvudvärken sitter kvar men jag börja känna att den är på väg åt rätt håll.. bort m.ao.
Idag skulle jag egentligen ha pluggat på artikeln men har alltså inte orkat. Ida skulle vi var några som skulle träffas o festa lite men de rann väl ut i sanden oxå. Folk har mkt o göra dessa tider innan jul.
Och nu har jag tråkigt... och de slog mig för nån timme sen att de faktiskt var Lucia idag.. de hade jag glömt bort. Ja o märtan är inte så haj på de där... Och jag är såå trött för han sitter hela dagarna vid datorn och jag känner mig ganska ensam! Ja vill hem! Suck!

Hej då!

Gråt du lilla..

Liiiindaa för än så är det vinter! Snön vräker ner och min syn på julen kanske ändras.. kanske.
Jag är inne i en gråtperiod då jag inte tål att se eller höra saker som handlar om hjälplöshet.
Försöker blunda och undvika.. men GAAAh såg nyss denna på ens blogg och mitt hjärta dog och jag grinar.
( Jag grinar förövrigt åt den där reklamen när ena jätte stora hunden står som regn skydd till en pytte liten hund, som st¨r under honom så sööt).Kolla artikeln Säger jag bara!! Hunden försäker rädda sin polare!! SNYFT!                                         

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3948988.ab

Vårbalen 2001

HAHA! Måste lägga in denna bilden! Här är mina klasskamrater och jag, på balen i nian... Det var tider det!!
Från v. Anna J, Jessica S, Soad E, Pernilla D, Linda S (jag).

Tråkigt väder

Mmm.. nu har det faktiskt varit väldigt tråkigt väder i ett par dagar.. eller rättare sagt veckor.
Tyvärr har det dåliga vädret fått mig att tröttna på allt som har med julen att göra. Har känslor som.. hur skall jag beskriva? Jo, när julen är över och man går in i februari månad och folk fortfarande har kvar viss julbelysning.. och man är så fruktansvärt mätt och trött på julen.. så känner jag redan nu.. och det är ju inte så bra eftersom julen inte ens har vart!!! 

Jag längtar oerhört mycket till det nya året så detta året får mer än gärna passera för min del :)
Flytt som innebär ny färg som vi själva får välja.. wihooo.. kul att fixa det själva :) Få inreda ett nytt hem som är 22 kvm större än det vi bor i nu.. skönt det skall bli! Sen fick jag klart mina praktikplatser til 100% idag. Jag kommer vara 10 v. hos en enhetschef i Kil, på ett äldreboende som jag sagt kanske 1000 ggr :P Sen skall jag vara 10 v på LSS enheten i Kristinehamn, hos biståndshandläggarna. Så de är mao. många bollar i luften. Har inte haft så härmkt att tänka på på evigheter men nu känns allt bra!!

Jag hittade värsta missen förut. Jag sökte ett jobb häromdagen. :) SÄger inte som vad för då skrattar ni men jag har höga ambitioner om mig själv det är en sak som är säkert. Hur som hellst så såg jag idag att jag hade skrivit fel telefonnr... Crap! JAja... trooligt att dom skulle ringa nret... nä.. förmodligen inte. Men men.. de gäller att våga för att vinna!

Jag har vart på ganska bra humör nu i ett par dagar. Det är bra! Dessvärre har jag tenta torka och KAN INTE SKRIVA!!
Det går bara inte.. antar att det blir en presstenta ( när jag gör allt i sista sekunden) Men de brukar oxå bli ganska bra i slutändan när jag väl gör så.

Jag vill gratta Jullan för att hon klarade teori provet idag!! Din fulig som lurade mig först!! HAHA

Sen vill jag säga att jag saknar ****** och att jag är så glad för hennes skull.. för hon skall bli mamma till sommaren! :)

Jag har sett ett roligt spel som jag vill prova!! Lika par leka Bäst heter det.. låter kalas kul!!! VILL HA!!


Nej nu blir långpromenad me Zeke sen natten! Ha de gott

Familjen

Snart är det jul.. och då får jag träffa min stora släkt! Längtar!Bror Thomas, hans flickvän Sandra och thomas tvilling ( och min syster) Line

Humorn ligger i släkten.. syns det?

När jag har tråkigt lyssnar jag på denna:

LYSSNA PÅ VIDEON!!!

Släkten är värst!

Pigg Familj ja har...

Britney Spears

Hej Fia! Såg oxå på Britneys dokumentärfilm igår..
vill bara säga en sak: Man behöver inte va gravid för att gråta till den!
Jag grinade oxå och håller med om att man fick en helt annan uppfattning än den jag hade innan!!!!!
Så jag säger nu: GO BRITNEY!!!!

PS. I Love You


GLÖMDE BORT ATT SÄGA:
SE FILMEN PS. I LOVE YOU
VILKEN BRA FILM
ANTINGEN GRINADE JAG FÖR ATT DET VAR SÅ SORGLIGT
ELLER VACKERT
ELLER FÖR ATT DEN VAR JÄVLIGT KUL
SÅ SÄTT IGÅNG.. HYR FILMEN NU!!

Andra advent

Idag har jag använt min första "God Jul" fras för i år... kändes dock ganska tidigt va?! Men är man på julmarknad så är man..
Jularknaden i wadköping var mysig som vanligt trots att de REGNA. Men men.. jag var på bra humör och vi hittade en parkeringsplats etter många om och men.. UTAn att få sinnesutbrott. ( Det råder kaos när man skall till wadköping vid jul eftersom alla p- platser är upptagna) och som student är man aboslut inte sugen på att få en jävla p-bot för att man råkade stå  lite fel.. speciellt inte när man snart ska flytta och kommer få en hyra på 2300 kr mer än den vi har idag...

Nåväl.. jag och märtan hittade lite roliga juklappar som alltid därborta och efter marknaden åkte vi till en släkting till märtan där det bjöds på allt gott kaffebröd du kan tänka dig. Lussebullar, pepparkaka, mazarin, kletkaka? och "degen ovanpå" mums mums mums... Hon är allt välldans bra på att baka trots att hon är över 80. Guldstjärna till henne!

Där vart vi i 3.5 timmar och efteråt tog martin en cykeltur med hunden och jag lagade mat. Var så lycklig då jag fick göra en efterlängtat svampsås :)  Mums mums. Nu är jag oerhört trött. Imorgon skall jag o märtan rå plugga hela dagen.
Mer än halva tentan skall vara klar imorgon (egen deadline).
Jag hoppas även få lite mailsvar från lite viktiga personer.. lite handlar såklart om praktiken. Jag har fått valt praktiktider själv... vilken lyx!!! Sen har jag fått vart med o tycka om mitt nya kontor.. om vad som bör vara med och inte.
Känns bra ändå att jag får vara med och tycka lite.. eftersom jag har en flytt i samband och en inboningsprocess för Zekes skull att ta hänsyn till. Är ju inte direkt sugen på att vara borta 7-17 varje dag och låta min hund vara ensam hemma i en ny lägenhet! Så de känns skööönt! Sen börjar ju mitt nya liv efter nyår... med träning och sträng diet! Beach 2009 står på tur. Ser fram emot!! Yes Box.. nej nu borde jag verkligen gå och lägga mig i den nybäddade sängen. ¨
på tal om de.. finns det något skönare än en nybäddad säng???

Sov gott

Ps. I Love You

Efter en hård dag, bestående av städ, (inge plugg) men matlagning och efter 8 tvättmaskiner tycker åtminstonde jag att jag är värd Godis och en film. Nu skall vi se på den omtalade Ps. I love you.. hoppas den är lika bra som de sägs!

Imorgon blir det adventsfika hos Ruth sen Wadköping... o kanske plugg!

Ha de gött!

Jimmy

Till våren 09 är det 5 år sedan min kära kusin dog!
Jag saknar honom!!  Livet är jävligt orättvist!!


HAHA


Usch.. regn

I värmland är det vinter har jag hört. Med snötäckta trädgårdar där julen står och väntar i hörnet. Annat kan man säga om Örebro. Här spöregnar den, ack så lilla snön som kommit, bort. Tråkigt.

På Söndag skall vi till en julmarknad här i Örebro, i Wadköping. En riktig madicken julmarknad. Var så mysigt när jag och martin var där förra året... Även om det tog oss en 20 min att få parkeringsplats för det var såå mkt folk.

Önskar att det åtmindstonde kunde bli lite frost som klär naturen iafl så de ser lite finare ut!!!

Nej.. jag borde plugga hemtentamen. Men usch vad vissa frågor får mig att tröttna. Men men.. BIT I DET SURA ÄPPLET!

Bilderna är från julmarknaden i Wadköping!Min Favoritfilm!

Legend (1985) med Tom Cruise

Sunes Jul

Håller verkligen med, en av de bästa julkalendrarna!

Visst e ja fin!


Ännu mer 80-tal

Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk

Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen

Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio
Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm
Vi som utan besvärliga åldersgränser sprang upp och handlade Blend Ultra (!) till våra mammor
Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal
Vi som vek alla våra nya tjugokronorssedlar till skjortor
Vi som käkade Raider och inte Twix!
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2)
Vi som hade bänkar med lock på
Vi som kunde köpa cappuccino för 2 kr i caféterian
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000
Vi som gick omkring med väldigt korta magtröjor med oanständiga texter på de ännu ej utvuxna brösten och kunde göra så för att våra föräldrar inte förstod texten som stod på engelska
Vi som gjorde fingerlekar med garn" såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp
Vi som hade skateboards med bromskloss
Vi som vattenkammade vårt hår inför lågstadiediscona
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen
Vi som kunde åka jorden runt innan VHS-bandet hade spolat klart
Vi som gick i de högsta platådojor som fick oss att bli jätte coola

Vi som hade Göran Westberg i skolan

Åttiotalet, Vart tog du vägen?


Vi som knackade på vänner dörrar om vi skulle ses, istället för att messa dom
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt.
Vi kan skillnaden mellan discodans och tryckare.
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade.
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen.
Vi som samlade på allt - främst kapsyler.
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola 'gömställen' som det fanns på TV.

Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far- och mormödrar.
Vi som på egen hand lärde oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som trodde att pins i stil med 'Rör inte min kompis' skulle förändra världen.
Vi som älskade av att leka med slime ifrån Buttericks.
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan byttes ut till whiteboards i skolan.
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och maniklar
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion.
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka.
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter.
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa.

Vi som läste OÄ i skolan.
Vi som var närvarande medan Myrornas Krig fortfarande gick på TV.
Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp
Vi som har gjort massvis med busringningar innan 'Anitan' dök upp.
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen.
Vi som läste Lyckoslanten.
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga.
Vi som var med på rökrutornas tid.

Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem.
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson.
Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet.
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm Nintendo-tumme.
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost.
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka.
Vi som var de första i backen med snowboard.
Vi som fick förbud att använda Tamagotchis på lektionerna.
Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar.
Vi som var de som började med Lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärta att sluta med det.

Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt.
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet.
Vi som går igång på 'När du hör den här signalen... *pling* ... då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi...'
Kompensation

Japp.. för den hemska maten kom jag på att jag skall göra något jag faktiskt kan... och blir riktigt gott...
BAKA!!

Tisdagar är min och Märtas mysdag då vi alltid brukar fixa till något gottigt till kvällen. Ikväll står jag för baket. Förra veckan gjorde ju martin som sagt morotskaka!!! Men ikväll blir det Petits-Choux!! Gott!!

Petits-choux

Recept:


Ingedienser för 15 stora:
50g margarin
2 dl vatten
2 dl vetemjöl
3 ägg

Fyllning: 2-3 dl vispgrädde, bär sylt

Sätt på ugnen på 200 ' C. Koka upp vatten och fett i en kastrull. Tillsätt mjölet, lite i taget, och rör kraftigt med t ex träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Tag kastrullen från värmen och tillsätt äggen, ett i taget, under kraftig omröring.

Lägg eller spritsa ut smeten som runda eller avlånga klickar på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen i ca 25 min. Bakverken är färdiga när dom har fått färg och blivit lätta och höga. Låt dem kallan på galler. Skär eller klipp försiktigt av ett lock och lägg i fyllningen strax före servering.
Fyll med sylt, bär eller Vaniljkräm och vispad grädde.

Bon Apetit

Hemtenta!!

Usch.. tentan såg inge vidare kul ut. Men har hittat några svar..För att få G krävs 38 poäng...
O dear God! Jaja.. blir väl spännande och se om jag klarar av detta. IKunskapsproduktion är nog nte mitt starkaste ämne direkt.. så någon forskare blir jag nog inte, tror jag.
Igår satt jag och martin och drömde vid mat bordet. Jag är intresserad av att starta ett projekt som jag, efter att ha sett senaste programmet på Debatt, fastnade för direkt.. Ämnet alltså. Kanske blir det att jag vidareutvecklar mina tankar och idéer.. men än så länge drömmer jag bara och därför berättar jag inte än vad projektet skulle komma att handla om. :P

Martin kanske åker till k-d i helgen. Han skall på möte med Bup och även på julbord med gamla jobbet på lördag.. jag vet inte riktigt om jag har tid att följa med. Tentan kommer ta all min tid och energi.

Insåg att mitt förra inlägg lät lite konstigt. Som att jag var sugen på  barn nu.. men så är inte fallet. Jag tycker det är kul och spännande att se vad ett barn kan göra för en familj.. det är därför jag är så uppslukad av ämnet, för man ser verkligen före och efter reaktioner/känslor/stämning/humör/ork/kärlek... etc. Helt fantastiskt att åskåda bara. Men jag själv är inte i dom tankarna än. Kommer dröja många år innan!! Har en karriär att bygga först!! Och resor som skall göras!! Om det blir som jag har tänkt vill säga :P

Nyss lagade jag mat... ja pikade martin förra veckan med att säga: Hade du inte syslöjd i skolan? När han i desperation försökte laga ett hål.. som inte gick så bra.. han var snabb i svängen och svar: Hade inte du hemkunskap? HAha.. ja jag är så dålig på att laga mat. Jag har fått för mig att den bästa kocken är den med fantasi.. nu efter att han sagt så.. så därför bestämde jag mig att göra en pasta gratäng med tomat och wiener korv... Ja.. den smakade inte kärlek direkt.. men gick väl ner... Herre gud.. när ska jag lära mig? Jaja . jag försöker ju i alla fall:P

Nej nu måste jag verkligen sätta mig och plugga!!!

Bäbissar

Okej, nu är det faktiskt så att storken har kommit till värmland... för gudars så mkt barn det finns i magar nu och bäbissar som fötts.. just i Värmland!! Värsta Babyboom!!
Efter att min väninna Fia blev gravid har jag fått fnatt och läser allas familjeliv... jag är inne där säkert 5 ggr/dag.
Inatt fick det sina konsekvenser. Jag drömde att jag födde ett barn... och jag ammade!!
Och jag kan säga så här.. nu vet jag hur det känns att amma... för det var såååå verkligt!!!
Så nu skall jag förbjuda mig själv att snoka på familjeliv ett tag... Känner mig nästan skendräktig haha!!

Jag vet:

Jag behöver sola!!!!

Party

s

Festbilder från glamourfesten!


Första december

Och ingen snö:(
Kan det inte bli en riktig jul nån gång med en massa snö. Ja må va 23 år.. men känner mig fortfarande som ett barn och vill ha snö, och därmed basta!!

I torsdags åkte vi hem till Värmlands skogar igen. Martin skulle jobba hela fredagen och jag skulle ägna hela dagen hemma hos svärmor. Utan bil vart jag rätt rastlös. Dagen startades med en promenad me Jullan o hundarna. Sedan tog rastlösheten över och jag gick bara och stosade i det stora huset.. kände att dagen var rätt onödig.. fick inte något plugg gjort heller:(
Lördagen startades i lugnets teckan. Martin var ganska trött efter gårdagens mastodont pass och jag var trött pga. rastlöshet. Vid tre var det dags för mig att rulla papilljotter/rullar.. det stod en stor glamour fest på kvälls schemat!!
Festen som ägde rum på herrhagen var en 30 års fest. Det var lagomt mkt folk och alla var så trevliga och glada. Det bjöds på god mat och roliga lekar. En rolig sak ( som för vissa kanske var en jobbig sak) var att bakom varje namn skylt ( som var och en fick) stod en egen uppgift som man skulle utföra under kvällen. På min stod det: Drick ur dina bordskamraters glas...... Jag tänkte: De är nog på tiden att jag dricker ur mitt eget ett par ggr om jag skall våga detta.
Jag lyckades.. ganska bra! Martin tittade väl lite snett på mig.. Ganska ohyftsat av mig sådär haha!!
Kvällen avslutades på bluemoon bar och där var de kanon mycket folk.. och kön in gick segt. Väl inne tappade jag bort nästan alla.. var nog lite yr oxå.. hade ju druckit ur allas glas... de fick nog sina konsekvenser.
Jag o martin avslutade kvällen med en varsin kycklingtallrik och tog en taxi hem. Somna nöjda!!

Söndagen däremot.. gick emot mig. Jag piggnade nog inte riktigt till. Hade sovit dåligt i det kalla rummet och Zeke hade härjat på morgonen. Tog en lång promenad som uppfriskade något på morgonkvisten.. men sedan fick jag inte riktigt energin att hålla. Så jag pluggade mao. inte igår heller... Paniken startade eftersom arbetet skulle va påbörjar iafl till 16.00 idag! Våran deadline!!!
Insåg snabb att jag inte skulle klara av tiden idag när jag och martin inte riktigt kom iväg till örebro som beräknat.
Smsade mina kamrater och som tur var kunde vi skjuta på deadlinen tills imorgon då de va fler som inte hade hunnit... vi skriver faktiskt på ett ganska krångligt arbete.. eller artikel rättare sagt. Som handlar om mobbning, trakasserier för elever. Idag har jag skrivit om Dan Olweus och hans undersökningar kring mobbning!! Har lärt mig massa idag och jag känner mig rätt nöjd!! :) Men usch... imorgon kommer nya hemtentan!! :(

Ugg Ugg.. nya tag!! Ja o födelsedagsbarnet

RSS 2.0