Så var den sommaren över!

Japp, den kom, gick och försvann! Skulle skrivit segrade men då ljög jag så inni!!
Vart tog denna sommaren vägen? kom den ens? Jag kommer ihåg början av denna sommaren.. :) Har ändå haft ett par väldigt lyckade kvällar i sommar! Speciellt den 13/6 götagroggen, "spelkvällen" hos mig, jobbfesten den 27/6 o efterfesten :) sen minns jag mer än gärna Mariebergsskogen i klack och bad vid klipporna!
Mestadelen var i juni och början på Juli. Sen hände saker och ting i en väldans fart.

Nu sitter jag här. Är inte längre förlovad, har inga framtidsplaner med någon- bara karriärsplaner! det lägger jag fokus på nu ett tag sen tänker jag kanske fokusera mer på annat om ett tag!

Var i skolan idag. Träffade min gamla klass som jag inte gått med på säkert ett år, pga av att jag gjorde om min studieplan. Nu är vi återförenade igen höhö. Inser att mina planer om att jobba 100% nu i höst kommer bli tajta i kombination med 100% studier (+ i annan ort nämligen Örebro) plus att jag ingen bil har, och ingen hundvakt eller ny ägare heller. Min nya lärare gillade inte att jag kommer vara närvarande vid ett sem. tillfälle av typ 7.. jag förstår honom.. han vill såklart att jag skall lära mig något och det hoppas jag verkligen att jag kommer att göra men: Jag går faktiskt denna utbildning för att jobba som de jag nu kommer jobba med, nämligen som enhetschef!

Jag är nöjd och stolt men inte för stolt och det skall man inte vara!! Jag kommer att få slita som ett djur och till jul kanske jag knappt orkar stå på fötterna, men det gjorde ju inte Madonna heller på sin senaste konsert och hon lär ju ställa sig upp ganska fort igen :P Skämt å sido. Som jag sagt förut och säger igen, vill man ha något så får man kämpa för det!! Och varför skulle man misslyckas? Våga fråga så löser sig allt!! Det gäller att man har lite stake kanske och mod och en bra planeringsförmåga!!

Igår var jag i stan btw och spelade fyra omgångar biljard och jag säger så här, Linda skall inte spela biljard för även om bollen är jätte stor och pinnen är pytte liten, så missar jag ju ändå- Pinsamt! Jag slog så bollarna flög visserligen ibland utanför bordet, och några ggr träffade jag taklampan..
Nej inte min kopp of the!!!

Imorgon blir jag förhoppningsvis hundledig- borde bli de iafl. Jag gjorde värsta tjänsten och jaga böcker åt M idag, tyvärr till ingen nytta men ja kämpa som ett djur! Hoppas hoppas hoppas!! bara jag inte ställer till det för hans planer för det vill jag verkligen inte, då kan jag lika gärna ta honom, vet att han sliter som ett djur om veckodagarna och kan behöva lite lugn och ro. Skall till Ikea IGEN med Helena imorgon oxå! skall köpa pläden som jessicka ville ha i doppresent/namngivelsepresent. Sen blir det nog mat o film med J och M.

Lördag blir det som sagt namngivelsefest. Det går till såtillvida att det blir seriöst prat från 14.00- 17,30 sen slänger Busch ut alla äldre äldre och mindre barn sen sätter hon på musiken och sen blir det fest för vuxna hela natten. Trevligt! Och mindre troligt att jag kommer va pigg till natten men de ska bli kul att träffa gamla "gock" gänget som vi kallades.

Jag vet att jag skrivit extremt slarvigt nu ett tag men orkar verkligen inte skriva om..

Ha de trevligast!!
Bilder från helgen kommer söndag I hope!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0