Torsdag, det närmar sig!

Hola bandola!

Undrar ni hur jag mår idag? Idag mår jag ganska bra! Har haft fullt upp de senaste dagarna och i sorgens tider är det jävligt viktigt att man hittar på saker att göra! Sitt inte hemma och glo.. eller lyssna på ballader (Och kollar förlovningsbilder). Sånt är inte bra för själen! Jag tar livet av mig själv då!

Därför har exempelvis Helena hållt mig sysselsatt i ett par dagar. Igår var jag ledig och Helena och jag åkte runt och fixade campingutstyrsel till våran mini trip i helgen. Det var tält, öl, dricka, mat, sovsäckar, liggunderlag etc som skulle fixas. Vi hann även med och kolla på en lägenhet på Herrhagen. Hade första tjing men tackade nej. För psykadeliskt badrum för min smak, ingen balkong heller för den delen. Ska kolla på en annan på söndag med öppen spis.. låter lite trevligare! Då kan jag sitta där och lyssna på ballader och kolla på förlovningsko....  och mysa med hunden! Hoppas jag får den!!

Tack föresten Helena för att du har ställt upp så mycket! Kört mig hit och dit, hämtat det och allmänt löst mina små bekymmer som känns enormt svåra fast dom i verkligheten är rätt små. Hon fixar utan att jag ens ber om det! Antar att jag får bli hennes butler eller nanny en vacker dag!

Imorgon slutar jag klockan tre. Då strax därefter hämtar Helena mig (igen), sen syrran sen in till stan och hämta Martins syster Julia. Sedan bär det av till Uddevalla för att gå på A-Bombers (50-tals festival). Rockabilly och pinuppor gäller för helgen :P har fixat fin fina utstyrseln.. eller inte. Vad har man ens på sig då? Nå väl så länge det inte regnar klarar jag mig väl på någe vis!

Har äntligen fått shoppingfrossa igen! Var ett tag sen jag ens var sugen på att köpa skor.. (Då är det något fel på Linda!).
Så har inshoppat 2 nya jackor, ett par skor, fyra linnen och en massa campingsaker, men de sista var rätt tråkigt iofs!

Nu lyser solstrålarna in genom fönstret, jag antar att efter regn kommer solsken!

Låten nedan betyder oerhört mycket för mig! Den innebar vändpunkten i mitt liv!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0