Host host!!

Hostan började förra söndagen! Jag kände av den där känslan i svalget komma, då de kliar och lixom skaver (Nu börjar det, tänkte jag) Och det gjorde det! Jag har hostat som en dåre på jobbet denna veckan! Tillslut ville jag inte fika med mina kamrater utan valde att sätta mig upe på kontoret o drack mitt kaffe i min ensamhet, men det ogillades så fick snällt gå ner igen och smitta de andra (skyll er själva då)!

Nåja, jag har nu haft två full intensiva veckor med extremt mycket information som jag skall hålla på nu i 7 veckor. Nu blir jag chef på egen hand och nu börjar allvaret! Är lite halv nervös men har så himla goa kamrater som jag kan vända mig till så jag fixar detta galant!!

I fredags blev jag däremot mer eller mindre hemskickad redan vid 12. Jag hostade så mycket att jag fick gå ut från mötena då jag ansåg själv att jag störde mer än hjälpte! Jag fick inte ut ett ord ändå och var knäpptyst mellan hostvarven, så fort jag försökte säga nått så strejka rösten och ut kom en skarp hosta!!
Så jag kollade tågen o insåg att jag inte kunde åka till J förrän vid två.. han kom gladeligen och hämtade mig. Åkte och handlade mat då kocken hade "beställt" sallad innan hans match skulle börja. Åkte hem till fam. K och drack kaffe med mamma K. Väl hemma lagade kocken en väldigt god sallad med kyckling o bacon! Inte bra att ha en kock i närheten känner jag... äter ju så jag spricker varenda gång!! Jag körde herr J till samlingen på kvällen och åkte sedan hemåt och städa köket. Vid halv nio började matchen och som tur var kom J´s mor, far samt syskon så jag slapp sitta själv!! Det var en bra match och J bjuder verkligen på den större delen av spänningen!! Jag skrattade, höll andan, bet på naglarna, skrek o svor under matchen.. Motståndar laget var extremt skit bra och dom tog ledningen extremt snabbt med 3-0. J vände spelet och gjorde ett mkt snyggt mål! Matchen slutade med 5-3 till motståndarna!! Efter match skulle dom ta en öl i omklädningsrummet och jag tog följe ut med fam. K.

Väl "hemma" igen vart det capten morgan, en flaska rosé och en western film! Jag somnade som en gud vid fyra, efter en hård arbetsvecka! Vakna dock vid åtta och kunde inte somna om då hostan återigen tog över min sömn!
Så jag var rätt trött igår med andra ord. J körde mig hem rätt tidigt för han och grabbarna skulle till Halmstad.
Väl på Hammarö igen åkte jag mamma o Line o shoppade väskor och skor. Jag fick akut spänningsvärk i huvudet. En värk jag tidigare aldrig kännt (beror nog på mitt nuvarande läge med allt, nytt jobb, ny bostad, skola, nya intryck, nytt folk.. m.m) Kanske inte så konstigt. Värken växte till enorm huvudvärk så migrän diskuterades länge då båda mina stora systrar lider av detta.
Kvällen ägnade jag alltså med ett par värktabletter, halstabletter och mycket hostmedicin! Jag var ganska trött! Min lillebror kom hem igår med, o han och lillasyster plus kompisar skulle in och bowla. Jag passade och stanna hemma med mina päron och kollade på Tina Turners turne i Holland istället! Shitt vilken kvinna, vilken passion! WOW! Vill verkligen se en konsert med henne!!

Nej nu ska jag och min kära mor åka till sommarlagret och kolla ny säng!! Behöver inte bara skor om jag säger så...

Hoppas ni alla har haft en kanon helg! Sorry om jag verkar lite disträ för tillfället.. jag har lite att stå i nu!!
Må gott!

Linda vandrar i lugnets tecken

God kväll!

Jag skulle ha en helg i lugnets tecken och det fick jag minsann!!

Fredag: Efter jobbet åkte jag till Helenas butik! Där var jag i 1,5 timme kanske. Snackade familj, kärlek, framtidsplaner, och så passade jag på att gulla endel med Nova. Efter hennes avslutade jobb körde hon mig till mc Donken där vi avnjöt en varsin meny. Sedan drog vi vidare till Herrhagen där hon släppte av mig för jag skulle hem till Märtan.
Väl hos Martin hade vi gjort upp att jag skulle lämna nycklar och kolla post. Blev kaffe och massa jobb prat istället. Sedan öppnade han ett jätte gott vin som han bjöd på. Efter någon timme eller två och extremt mkt jobb snack så kom Helena återigen och hämtade mig, för vi skulle nämligen på bio med ett annat par. Det blev premiären av Flickan som lekte med elden. Filmen var väldigt bra för att va svensk, som J sa om den första filmen. Synd bara att Paulo Roberto var med i filmen, han drog ner skådespelar talangerna extremt mycket.. för han är så kass skådis!! men förutom detta lilla snedsteg i filmen så var den en svensk james bond film och sevärd!

Sedan var de bara hem o nanna, jag var extremt trött!!

Lördag startade med mys med storasyster, frukost och tidning i all dryghet, som planerat! Snackade i telefon halva förmiddagen också. Sedan vid kvällningen gjorde jag mig iordning och cyklade ner till klubben för att gå på 30 års fest med Helena. Jag var väldigt trött igår så jag var tyvärr inte kvar så himla länge. Träffade Torsby Stefan och det var lika kul som vanligt! Vart mkt ordkrig om vem av oss egentligen som har den stora äran att bli kallad Tingeling! jag anser att det är han som är Tingeling, eftersom han är extremt likt Henrik Dorsin.
Cyklade hem tidigt och somnade efter ett par trevliga sms.

Idag tog jag mig en skön sovmorgon igen, för den var jag värd! Sedan har jag inte gjort annat än kollat på alla repriser av Idol (eftersom jag aldrig kollar tv på vardagarna). Sedan har jag ätit mycket god mat som mamma gjort, jag har drygat framför datorn, och tvättat och hängt tvätt!!

Nu regnar det och jag o mamma ska strax åka och lämna syrran på gruppbostaden! Blir nog en tidig kväll för jag skall som sagt upp tidigt imorgon!

Till veckan blir det jobb jobb och åter jobb, mån-fredag! Skall plugga en hel del, planera flytten och köpa ny säng kanske. Sen skall jag nog förhoppningsvis träffa J till veckan!

Jag och syrran som små

Zeke som valp





 Miss You like crazy!!!

Mys fredag

Eller inte.
Det jag håller kärast just nu är utomlands. Hoppas dom får riktigt roligt och att P kör väldigt försiktigt med nya bilen...

Själv skall jag hem till Martin ikväll. Lämna nycklar och återfå lite post. Sedan blir det kanske kaffe och jobb prat?
Just nu vill jag helst bara hem och sova. Max 5 h / natt är ingen hit om man skall hålla sig alert och en fin hållning. Som nu chef måste man visa ett trevligt bemötande och då gäller det att vara på top. Jag tror jag har fixat dteta galant. Möjligt att jag kanske skulle kunna vart något mer nyfiken, frågvis och pratfull men just nu vill jag bara acceptera läget och landa sedan må du tro att mina frågor kommer.

Ikväll blir det med andra ord lugnt. God mat med familjen ser jag fram emot, även om jag vet att den knappast bli lugn..

Imorgon skall jag ta mig en välbehövd sovmorgon! Ska dryga oehört länge vid frukost och läsa tidningen i extrem snigelfart! Sedan skall jag ta mig en lång promenad, tänka på min hund som jag saknar extremt super druper mycket. Att saknaden skulle bli så stor. Älskar honom såååå... Ååå. Överlämningen med Zeke gick jätte fint. Han hamnar hos en bra familj. Hade ett stort hus, timmerhus med gräs på taket. En stor och fin trädgård, de hade även en Hummer (bil) som Zeke gladeligen pissade på..mindre bra. Nåja! Blev väldigt många tårar bara.. eller "böl" som det kallas! MY GOD!! Var helt slut på lördag kväll efter Norge resan. Helena väntade utanför mor och far vid hemkomst och vi pratade en stund och jag med min röda näsa, svullna ögon och saltsmak i mun visade sorgsen upp alla bilder från Zeke.
Sedan ringde jag J och han ville att jag skulle komma på stört, och tur var väl det. Han får mig alltid på så bra humör så det gjorde mig gott!!

I måndags började jag nya jobbet som chef. Blev insatt i ruliansen på en gång och det är många nya intryck, namn, koder, program etc som jag måste lära mig. Nåväl, har 1 vecka kvar att kunna detta.... Sen ska jag driva allt själv.
Nu har jag kört i en vecka här och jag trivs väldigt bra!! Är back on track och känner mig väldigt välkommen!
Nu väntar en skön helg. Imorgon skall jag på 30 års fest med Helena kanske. Var nära att det blev en spontan trip till Göteborg men min väninna Ninni skulle förstås jobba, så hon kommer hem från gbg på sön så vi tar det då!!

Nu tar jag helga!! Over and out!Älskar dig!

Första seminariet efter sommaren

Yes, imorgon skall jag bevisa att jag är tillbaka på banan efter en tuff sommar och en praktikomgång a la 20 veckor. Skall ha läst 130 sidor och kanske har läst 33 än.. inte så bra. Måste erkänna att boken som skall diskuteras imorgon inte är så intressant och jag måste ju förstå allt jag läser innan jag kan gå vidare.. därav desa fjuttiga 33 sidorna. Skall lägga mig ner nu snart och fortsätta.

I fredags åkte jag till J och M. Vi skulle laga mat och ha det trevligt, vilket vi absolut hade. Det var kocken som stod för maten i vanlig ordning och det vart gregisk biffar med klyftpotatis, mycket gott. Sedan gick jag och M och valde film medans J dola i köket. M tyckte hajen.. det gjorde inte Linda som vars livsfobi alltid har varit hajar!!
Det blev ingen haj utan vi kolla på Brokeback Mountain istället.
Vart en tidig morgon då jag skulle hem med bussen och de skulle iväg på match.
Var en snabb visit hos mor och far sedan stack jag till Anna. Vi skulle på namngivelsefest kl 14.00 och det vart verkligen fest efter "dopet". Blev en o annan öl och lekarna tog aldrig slut. Jag vann nästan alla tallrikslekar, nog för att jag e så himla vig hö hö.

Efteråt åkte jag, Anna och Tobias in te staden och gick på krogen. Det vart Ankan i vanlig ordning. Där befann sig J och D mkt trevligt. Vid stängningsdags åkte vi hemåt där grabbarna i taxin delade ut sina homosexuella erfarenheter i högsta hugg, chauffören höll på att dö antar jag. Jag skrattade bara..
På skoghall hade någon smarto tagit bort luft ventilen på däcket så linda fick inte cykla hem.. Tobbe följde gladeligen mig hem men fick bara följa med en bit.

Väl hemma ringde J och D och ville att jag skulle komma tillbaka till stan.. då va klockan halv fyra kanske.. jag satte mig i en taxi och var där ganska snart.
Vaknade tidigt dagen därpå och vandra till Herrhagen för att hämta hem min hund. Där hitta ja J i sängkammaren haha, hon hade vart hundvakt. Tog en promenad och blev sedan hämtat och for till G. J skulle på match i Åmål men jag var lite seg och stannade hemma med Zeke.
På kvällen åkte vi till fam. K och käkade en tre rätters.

Har haft en väldigt trevlig helg återigen. Var tvungen att åka till Anna förut och prata ut mig lite. Som tur skall hon bo hos mor och far sin till på tors så jag har henne nästan vid husknuten!!
Nej.. nu ska jag läsa lite! på lördag skall ja och M åka till Norge för att träffa en familj som är intreserade av Zeke.
Usch... jobbigt :(

Så var den sommaren över!

Japp, den kom, gick och försvann! Skulle skrivit segrade men då ljög jag så inni!!
Vart tog denna sommaren vägen? kom den ens? Jag kommer ihåg början av denna sommaren.. :) Har ändå haft ett par väldigt lyckade kvällar i sommar! Speciellt den 13/6 götagroggen, "spelkvällen" hos mig, jobbfesten den 27/6 o efterfesten :) sen minns jag mer än gärna Mariebergsskogen i klack och bad vid klipporna!
Mestadelen var i juni och början på Juli. Sen hände saker och ting i en väldans fart.

Nu sitter jag här. Är inte längre förlovad, har inga framtidsplaner med någon- bara karriärsplaner! det lägger jag fokus på nu ett tag sen tänker jag kanske fokusera mer på annat om ett tag!

Var i skolan idag. Träffade min gamla klass som jag inte gått med på säkert ett år, pga av att jag gjorde om min studieplan. Nu är vi återförenade igen höhö. Inser att mina planer om att jobba 100% nu i höst kommer bli tajta i kombination med 100% studier (+ i annan ort nämligen Örebro) plus att jag ingen bil har, och ingen hundvakt eller ny ägare heller. Min nya lärare gillade inte att jag kommer vara närvarande vid ett sem. tillfälle av typ 7.. jag förstår honom.. han vill såklart att jag skall lära mig något och det hoppas jag verkligen att jag kommer att göra men: Jag går faktiskt denna utbildning för att jobba som de jag nu kommer jobba med, nämligen som enhetschef!

Jag är nöjd och stolt men inte för stolt och det skall man inte vara!! Jag kommer att få slita som ett djur och till jul kanske jag knappt orkar stå på fötterna, men det gjorde ju inte Madonna heller på sin senaste konsert och hon lär ju ställa sig upp ganska fort igen :P Skämt å sido. Som jag sagt förut och säger igen, vill man ha något så får man kämpa för det!! Och varför skulle man misslyckas? Våga fråga så löser sig allt!! Det gäller att man har lite stake kanske och mod och en bra planeringsförmåga!!

Igår var jag i stan btw och spelade fyra omgångar biljard och jag säger så här, Linda skall inte spela biljard för även om bollen är jätte stor och pinnen är pytte liten, så missar jag ju ändå- Pinsamt! Jag slog så bollarna flög visserligen ibland utanför bordet, och några ggr träffade jag taklampan..
Nej inte min kopp of the!!!

Imorgon blir jag förhoppningsvis hundledig- borde bli de iafl. Jag gjorde värsta tjänsten och jaga böcker åt M idag, tyvärr till ingen nytta men ja kämpa som ett djur! Hoppas hoppas hoppas!! bara jag inte ställer till det för hans planer för det vill jag verkligen inte, då kan jag lika gärna ta honom, vet att han sliter som ett djur om veckodagarna och kan behöva lite lugn och ro. Skall till Ikea IGEN med Helena imorgon oxå! skall köpa pläden som jessicka ville ha i doppresent/namngivelsepresent. Sen blir det nog mat o film med J och M.

Lördag blir det som sagt namngivelsefest. Det går till såtillvida att det blir seriöst prat från 14.00- 17,30 sen slänger Busch ut alla äldre äldre och mindre barn sen sätter hon på musiken och sen blir det fest för vuxna hela natten. Trevligt! Och mindre troligt att jag kommer va pigg till natten men de ska bli kul att träffa gamla "gock" gänget som vi kallades.

Jag vet att jag skrivit extremt slarvigt nu ett tag men orkar verkligen inte skriva om..

Ha de trevligast!!
Bilder från helgen kommer söndag I hope!

Den är inte så dum!


Beyonce.. Ingen slår henne!!


Sov som en stock

Jag sov och sov och sov.. trodde aldrig att drömmen skulle ta slut men såå: Någon skickar ett mess..
Det är Helena som vill att jag ska med till Ikea, Kil Jysk m.m.. Jag förstår inte riktigt.. läser och somnar om.
Mamma o syster kommer hem från jobb, dom är tidigt hemma då de började redan vid ca fem imorse.

Går upp vid elva för första gången på hela sommaren, och aldrig har dagen vart så tröttsam som denna. Blir man seriöst tröttare av att sova längre?

Vi åkte allt o hjälpte grabbarna grus med flytten igår, efter många om och men för hur vi skulle komma dit.
Det var inte så mycket att bära och ändå bjöd de oss på lunch. Trevligt!! Efteråt åkte jag och L till Jysk och inhandla en ny klocka till J. Jag skulle köpa mig en spegel som jag tittat på länge som äntligen är nersatt men fick beslutsångest när jag väl såg den igen.. ska jag köpa den?
Blev ett nej och åkte hemåt. Tog en långis med Zeke och damt ner i min hemmagjorda bäddsoffduntäckesäng!

idag däremot följde jag med H till Jysk för hon skulle ha en spegel därifrån. Visade sig att de va samma som jag länge tittat på.. jag avstod även denna gången och köper den dyra på Ikea istället!! Vart som sagt en trip dit med, jag handla inget annat än leksaker till min sonhund :) Han vart lagomt nöjd över att återigen få en mjukisfotboll!!

Nu är jag hemma igen. Var meningen att jag skulle träffa J och M idag men pga av olika omständigheter valde jag att ta det en annan gång.. typ imorgon?! Vi har gjort upp att jag skall ta med Zeke dit och det lär ju bli en upplevelse.. Men säger som J: Man vet aldrig hur det funkar förrns man har provat!!

En kär klasskamrat J ringde förut och erbjöd en sovplats hos henne de dagar jag börjar tidigt i Örebro, typ kl 9. Idag började nämligen skolan och jag inser att skall jag hinna dit till nio så får jag gå upp kl fyra. Bor inte längre i stan och har ingen bil. Får ta sammanlagt sex olika bussar för att ta mig till och från skolan.. det känns lite jobbigt! Tackar ödmjukast J för erbjudandet! Tyvärr kommer jag inte att vara i örebro så många tisdagar då jag kommer att ha ledningsmöte varje tisdag och de är prio ett! Är lite nervös då J informerade om att vi kommer att ha grupparbete oxå! Vet hur det funkade i min sista grupp med en annan klass, där en av dem arbetade som chef och var tvungen att vara borta mycket. Det resulterade i att alla var så avundsjuka på henne att alla vände sig emot henne.. alla utom jag. Men om man har framåtanda och kan planera bra med sin grupp där man tidigt informerar om att man kommer vara borta väldigt mycket så hoppas jag att det funkar! Jag läser ju trots allt för att bli det jag nu kommer jobba med!!!

Till helgen skall jag bort. Ska på namngivelsefest på lördag och som förhoppningsvis varar hela kväll + natt :)
L har inte tid eller ork att passa Zeke längre så jag hoppas att Martin kan ställa upp!

Nu skall jag äta kalaspuffar och lyssna på musik!! Ha de trevligast!!
Spegeltvisten

 Mitt kära universitet


RSS 2.0