Tråkigt väder..

Mmm.. regnet öser ner. Tiden känns stilla på något vis. Jag önskar att jag kan frysa tiden en stund, eller helst skulle jag nog vilja spola tillbaka den och göra om vissa saker..Oj, kommer på massa saker jag skulle gjort om.
Men men, nu ser livet ut som den gör. Bättre att se till att man gör rätt framöver istället, men det är iofs inte lätt när man inte kan se den långsiktiga effekten av den.

Imorgon ska jag åka till Örebro. Börjar 8.00 och måste ta bussen. Känns lite halvjobbigt! Blir en väldigt tidig morgon imorgon mao.

Nej.. borde nog fortsätta förbereda mig inför opponeringen.


Over and out

9 dagar kvar

Av min praktikperiod. Nio små fjuttiga dagar, som går så oändligt fort ;(


Lyckligaste terminen i mitt liv är snart slut.,,,


Det är som dom säger, tiden går fort när man har kul! Och kul har jag verkligen haft!
Och lärt mig har jag verkligen gjort! Seminarieuppgifterna var väldigt enkla och mitt PM skrivande som jag har bävat för hela terminen, gick väldigt lätt den med. Iofs ska jag väl inte säga något än då opponeringen är på fredag, men den kändes ganska bra och gick lätt att skriva.

Sommaren är snart här. Har inga planer än. Måste man ha det? Blir ju bara stressad. Lever livet som den kommer och accepterar alla nya tankar som jag får istället för att slår ut dom.

Är ganska lycklig :) I alla fall till den 5e Juni :)

Madigan

Åh, såg denna förut på youtube. Så underbar! Kärlek

Elvira Madigan

Handlingen bygger på ett verkligt drama.

Det är berättelsen om den omöjliga kärleken mellan den dansk-norska lindanserskan Elvira Madigan och den äldre, gifte, svenske kavallerilöjtnanten Sixten Sparre. Tillsammans rymmer de till Danmark men pengarna tar snart slut. Tragedin fullbordas på ön Tåsinge där Sixten skjuter dem båda med sin revolver


Burger king krona och Pissa på katten

Japp, igår hade vi fetingfesten hemma hos mig.
Vart endel ändå.. vi blev lite nervösa att de skulle bara bli ja o Anna  men de där hade vi fel!
Sandra o Jessicka kom, dock utan sodad :( Kul o träffa dom iafl... inte igår direkt. Blev väldigt glad när Jessicka stannade så pass länge som hon gjorde (Nybliven mamma o allt) Line var ju en given gäst, hon tog med tre kompisar som vi inte hade räknat med, en av dom var en kille så han spräckte tjejbubblan lite :P Lisa J kom samt hennes syster plus två flummiga flickor! Träffade dom förra helgen o är ett kul gäng! Kära Elin L kom en sväng, var underbart kul att hon kom! 100 år sedan vi sågs och tiden rann iväg fort tyvärr... hoppas vi kan skärpa till oss med kontakten, vi är ju faktiskt grannar! Sedan kom Maja o Frida såklart! Väldigt skoj gäng vart vi och ölkubb vart det i parken. Mitt lag rå förlorade två gånger :(

Vi lekte "Jag har aldrig" leken väl inne fast jag var typ inte med.. vet inte vad jag pysslade med när dom andra spelade.. letade efter mitt dricka som folk snodde hela tiden :P Välkomsdrinken var extremt god och lyckad iafl och folk älskade den!!

Mot kvällen dansade alla flickor o vardagsrummet till låten "Time of my life", dirty dancing! Anna o Majja gjorde en flying men gick inte så bra. Kul var det iafl.

Några av oss gick senare in till staden. Det var poliser i hela stan och mitt som det var stod vi öga mot öga med två unga polismän. Antar att dom hejja på oss för att vi var så snygga.. för de va vi som fick säga tillslut: Nej vi har inte tid att prata med er mer, ska på krogen men jobba på! - Okej då, svarade dom. Skitledsna!
Dom tyckte dom va så coola med sina polisuniformer.  :)
På ankan spelade jag för första gången på krogen, kortspel. Jag hade flyt! Vann lätt fast jag inte riktigt förstod så mkt. När ja sedan skulle växla in mina pengar i baren försökte hon lura oss.. och ge oss 150 spänn för lite! DÅLIGT!  Bara för att man har druckigt akohol så försöker folk lura en.. är det en vanlig taktik eller hade hon helt enkelt inte G i matte?
Nåväl.. Anna tjata om mat ganska snart så vi drog till burger king och köpte de största vi hittade. Jag la till med en brownie med glass oxå!! Sedan fick vi tre burger king kronor som vi lalla runt med hemåt, medans vi rappade "Pissa på katten".

Hade väldigt kul igår. Kände mig fri som en fågel, eller som ett barn utan bekymmer. Levde i nuet och ja hade skoj!

Imorgon startar verkligheten igen och det blir fokus på mitt PM som jag inte riktigt får någon fart på direkt. Letar teorier som en dåre men hittar ingen lämplig! Behöver hjälp tror jag!

Nu ska jag äta lite ost/skink/broccoli paj som jag lagat!! Mums!
Hoppas ni haft en kanonhelg!!

Julijas kattungar!Elin och Sandra

Sommarhelg

Det har varit en någorlunda bra helg.
I onsdafs kväll åkte ja o Märtan till Alingsås för lite shopping av en motorcykel. Vart en
Honda Shaddow 750.. o de säger i praktiken inte mig ett dugg men för att slippa förfrågningar om
vad han köpte så gör jag livet lite enklare hehe. Var hemma halv tre morgon till torsdag. Jag hade
praktik som vanligt och var tyvärr jätte trött. Som tur var hade min kära praktikhandledare gett mig sovmorgon:)
På kvällen var det valborgsmässafton. Vi var lite sega men slog oss ner vid ett gäng vänner i parken nedanför oss. Vart
segare och segare. Tog en tur med hunden för att lyckas få sig lite piggare. Gick hem till Robban där jag avslutade kvällen med armbrytning med bergman, som vanligt. Det bev 1/1 :)
Fredagen kom. Det gjorde även Anna Jern. Vi glassade en kort stund i solen. Jag sminkade tösa sen vart de taxi till Mariebergsskogen där massa folk väntade. Gamla bekanta som nya. Jag o Anna drog en basketmatch med några grabbarn.. som tydligen var extremt duktiga. Kondises hade jag glömt hemma men klackskorna dom var på fötterna.. det kändes vill jag lova. Höll på att slå ihjäl mig ett par gånger så jag steg av planen och svalka mig med en Kung :P
Anna bjöd alla brudar på tjejfesten som äger rum den 9e maj. Ska bli kul o se vilka som egentligen kommer.
Kvällen avslutades på Ankan där nått band spelade. Jag var halvdöv dagen efter då Jern envisades med att stå mitt framför högtalarna.
Vart en lördag med ett VA? för mkt!
Lördagen tog jag gamla cykel o begav mig till mina hemtrakter. Härlig cykeltur. Tråkigt att cykla sjäv bara.
Vart lite besök hos syster och mor &far. Sedan en sväng på mitt gamla jobb!
Nu ska ja ta det lugnt o ladda batt. inför imorgon..
Då väntar nya äventyr! Längtar!

RSS 2.0