Monday morning

Idag är det måndag. Blev nyss väckt av syster och hennes barn. Jag låg precis i min skönhetssömn, men blev ju störd så nu är jag lika ful som innan jag la mig.

I lördags åkte jag, Line, Marie, Malin Alva och Alfred till Lillerud och gick på Lullerudsdagarna.
Vart lite incidenter i början men det lugnade ner sig och blev en ganska trevlig trip. Däremot kom regnet precis innan avfärd och i den leriga marken vid parkeringen fastnade nästan varenda bil, syrrans var en av dom. Ja körde mammas bil med 4-hjulsdrift så det var ganska lätt för mig.

Efteråt åkte vi och fikade hos Malin med familj. Jag somnade i en tre sits med Marie, Malin och två småbarn.. hur kan man ens göra det? Lagomt skit trött med andra ord. Har inte sovit allt för mkt den senaste tiden.. fast jag ska iofs inte klaga.. vet en som har det värre!!

Väl hemma hos mamma o pappa igen slängde jag mig framför datorn för en sista koll på mailen för att senare inta sängläge.. men då kom syrran Line på den briljanta idén att jag skulle följa med henne och Sara o bowla i stan. Efter många om och men så följde jag med.. Efter bowlingen, som jag förövrigt blev rå dängd på så drog ja o Line till Ankan. Hade ganska trevligt.

Igår träffade jag J igen. Vi vandrade i skogen och efteråt satte vi ihop en ny hylla till M. Vart inte en så lång date men det var lika trevligt som vanligt. Åkte sedan hem till syster och hjälpte svåger att sätta upp tapet i taket. Sedan körde jag hem M till gruppbostaden. Tillbaka till syster och fortsatte tapetseringen.. sedan kom Martin och lämna Zeke. Vart ett himla fläng och släng igår.

Nu snart skall ja o L till J och M o hjälpa till med flyttstäd.. om vi hinner. Han har ju inte så mkt saker så vi lär ju inte behövas. Men antar att de vill ha lite social närvaro vad jag förstod.


Btw.. fick reda på min nya lön idag!! Den var mer än vad jag trodde om jag säger så!!

En fullspäckad fredag

Innan jag berättar om vad dagen har bjudit på så skall jag berätta att igår skrev jag på kontraktet på lägenheten!! Lycka!!!
Nu har jag en EGEN lägenhet som är BARA MIN! Ett problem mindre!! Är väldigt nöjd med lägenheten!
Efter kontraktskrivning så hade jag som sagt gjort upp date med Fia och hennes super söta dotter!!! V är en väldigt lugn och glad tjej och kan förstå vilken energi och glädje denna lilla knopp kan bringa!! :) Kärlek!
Fia i vanlig ordning var glad och trevlig och man mår som en fisk i vattnet efter en date med henne. Hon borde bli livs coatch! Hon vet hur man pushar en åt rätt håll och får en att känna sig stolt över vad manb gjort och presterat.. även om det kanske inte alltid är bra så ser hon det ljusa i det lilla!! ja gillert!! Lovade en fyrmanna middag efter inflytt så det ser jag fram emot!!!! tack för sällskapet!! Lycka till på Månda Fia! detta fixar du såklart! Go girl!


Idag då?
Startade dagen med besök i Kil på äldreboendet. Var där en halvtimma innan utsatt tid och besökte min f.d handledare!
Vart ett kärt återseende! Kände mig saknad av dem alla där!! Varma kramar delades ut!
Fick ett hum om upplägget till hösten och ser ut som att det blir heltid i 7 veckor, med start från v 38.
Det betyder att jag måste ha stark disiplin och plugga kväll och helg!! Hoppas verkligen på att det inte blir grupparbeten.. och om de blir så så hoppas jag på en pendlar grupp! Blir nog socialgerontologin iafl, MEN: hittar fortf. inte schemat på nätet. Någon som kan hjälpa mig??

Var i Kil Från 8.45- 12.50. Sedan knallade jag ner mot station och tog bussen till stan. Helena jobbade i Kil men hann inte besöka henne, till hennes besvikelse.. och även min. Men hade stämt träff till 14.00 så hann inte.
Vart upphämtad i stan och åkte till Ikea en sväng.. till mina fötters besvikelse då ja råkade inhandla ett par dyra nya skor igår, inte kul med nya högklackat en hel dag, speciellt inte på Ikea där man vandrar en hel del!!
Sen vart det även en tur till sommarlagret men där fanns inte de vi sökte. Hittade dock en sänggavel som jag e sugen på men orkade inte köpa den då jag inte hade egen bil..

Sen hanns de även med en trip till JR möbler, fanns mkt fint att köpa där men det kostade ju därefter med!
sedan vart det god mat på Freden och kvällen avslutades ganska tidigt med en bio vistelse. Såg en rätt bra film.. INGLOURIOUS BASTERDS med Brad Pitt. Den var verkligen en oväntad film och till 90% av filmen visste i alla fall inte jag vad som skulle hända därnäst! Klockren!!

M har Zeke denna helgen och det känns kan jag lova. Saknar min lille son :) Väldigt mkt, även om det bara är en hund.. så känns det i hjärtat mitt! Har "letat" efter honom flera ggr idag men blir påmind om att han e i stan. 
Suck!! Usch.. vill absolut inte lämna bort honom!! 

Imorgon funderar jag på att åka med mina syskon och syskonbarn till Lillerud och gå på Lillerudsdagarna!
Annars blir det en helg i lugnets tecken, och de är jag i behov av!!!

Sov gott!!

Män som hatar kvinnor

Borde inte filmen egentligen heta kvinnor som hatar män...? Såg den igår, den får 6/10 Linda solar av mig.
Skulle egentligen fått 5 men med tanke på att det faktiskt var en svensk film så ändrade jag mig.

Igår var jag trött, super trött. Sov över hos Nenis i förrgår pga att vi skulle till Åmotsfors och hämta min nya dyra soffa
vid sju på morgonen. Helena slingade mitt hår under natten sen lekte vi skugg charader så kom inte i säng så tidigt.

Var enormt trött på morgonen, första morgonen på nästan hela sommaren som jag vaknat vid sju frivilligt! Att Helena ställde upp helt gratis för att köra mig fram och till baka förstår jag inte, men hon är en riktigt bra vän det är en sak som är säkert iafl!! Eller så är hon helt enklelt knäpp.. :P

I natt hostade jag igenom hela sömnen.. jag sov aldrig tror jag. Däremot frös jag och saknade återigen mitt duntäcke som jag har på herrhagen!!! Imorse vart det en varm dusch, varmt kaffe o smörgås sen iväg till stan och kollade lite
möbler med J. Jag råkade olyckligtvis se en jävligt snygg soffa som va billigare och snyggare än min nyinköpta soffa..
Han skrattade gott.. jag grät!

Nu är det kasst väder!! Och ganska kallt! Igår gick jag och Line fram och tillbaka till stan med Zeke och jag har några blåsor på fötterna om jag säger så!! Funderar på att gå ner mot centrum och fixa några ärenden!!

Har fått lite problem med mitt csn.. för måste ju kunna bevisa att jag studerar och får csn vid kontraktskrivingen imorgon. Men.. har ju inte ansökt än i och med att jag inte har löneförhandlat än...
Funderar på om det skiter sig om man inte kan betala typ 4 hyror i förväg så dom tror på en att man har pengar?
Jag har köpt mig en söt blus som jag skall ha på mötet på fredag!
Btw imorgon skall jag träffa delar av fam, Simonsson, F och V! Ska bli väldigt trevligt att ses!!! Saknat er så!

Ikväll blir det några Kalla o kanske nått spel med A och L. Ha det trevligast!!!

Livets goda ting

Det ska man ta vara på!
Finns så mycket i livet som kan få en att bli pigg i sinnet på en sekund. Som exempelvis godis o mat :) Speciellt choklad!
Mmm.. hittade en stor choklad kaka i kylskåpet här hos mamma o pappa förut... den ligger risigt till!

Igår hade jag en väldigt väldigt trevlig kväll! Det vart god mat! Trevligt sällskap! God efterrätt! Gott vin!! Dålig film.. haha
såg mkt av den, inte! Jag babblade och sällskapet titta väl, försökte åtminstonde. Blev väl tillsagd att titta på filmen ett par ggr haha!  Action är inte riktigt min kopp of the.. även om Dicaprio var med! Försökte 100 ggr att koncentrera mig på rullen, men då började ögonen rulla istället och jag insåg att jag var super trött. Sprang o gjorde ett par koppar kaffe, som de visst hamna lite päron konjac i. Vet inte om de va bra eller dåligt. MEN: Jag sov som en dö säl inatt. Vaknade av att jag saknade mitt dun täcke!! Frös!! Och kände mig sjuk!
Och när ja vaknade vid halv nio imorse så var jag fan sten sjuk oxå!! Förkyldning igen. Antar att det är lite psykiskt det där. Ansiktet hade svullnat upp till dubbla storlek och det pep i min näsa när jag andades! Helo sexy! Min kropp vet att jag kan va sjuk nu då jag inte skall jobba mer.. så nu släpper den nog på allt. Förkyldningen har legat och lurat bakom hörnet länge länge. Bara de inte är svininfluensan :P

Drog till Plantagen förut med med P och M. Bytte lite varor. Sedan ringde Neniz o fråga om ja ville me o handla soffa som hon hade tänkt att jag skulle handla. Sen hade även söta hon hittat 2 bilar på blocket som ja nog ska kolla på. HAHA.. söt hon! Hon vill med imorgon då ja ska kolla på lägenheten från kbab som jag fått ett hyreskontyrakt på, fast jag aldrig sett den!! SMARt! Ja tacka ja till en lägenhet för att visningen var förra söndagen kl 11, men då hade jag inte tid. Och eftersom jag låg en miljon med poäng under den högsta så tackade ja ja då jag visste att det redan va kört! SÅ FÅR JAG DEN.-.-
Så imorgon ska vi inspektera!

Ikväll blir det kräftor i högsta hugg och en o en annan öl! Men skall ju upp imorgon till visningen så de blir ganska lugnt!
Nu blir det strax en långpromenad med zeke i spåret!!
Tjaoo



Nu är kropp och sinne slut...

Jag är så trött idag! Jätte trött!
Har sovit 2 nätter i mor och fars bäddsoffa, men pga av nått fel som jag åstakommit i ihopsättandet av soffan så sover jag väldigt dåligt. En stor träbräda hamnar nämligen precis under min ryggrad och eftersom min ryggrad är ganska känslig betyder de att jag får flytta ner hela kroppen så smalbenen hamnar utanför soffan.. och upp mot väggen.
Lite svårt att förklara men snygg e ja inte, sover gör ja inte heller. Zeke somnade inte heller på länge igår, gick upp 311 ggr inatt bara för att se om han sov, men Nix du min lille vän, de kunde jag glömma! Han körde high life där ute på trädgården. Grävde väl upp varenda godbit i komposten och snoka över till grannen ett par ggr samtidigt som han fastnade i häcken med sitt koppel då han e bunden! Thanks! Sprang ut i bara trosan inatt o fick rätta till honom, med ölkagge o hängpattar skrämde jag väl grannarna en aning.. men men! Dom känner väl knappt igen mig med kläderna på!

Igår kväll innan ja o pattarna sprang i trädgården gick jag o vargen hem till Anna o Viggo. De blev myskväll med friidrott, bus me Killen och två stora Irish coffey för mkt. Dom var väldigt goda men av den största sorten!!! Sen vart de en liten drink som svalkade gott när vi körde Wii i högsta hugg. TRäningsvärk idag så ni kan ju bara fundera hur fit jag egentligen är.. not!

Idag har jag köpt ett snyggt matbord i ek med snygga svarta skinn stolar till. Väldigt snyggt kommer det bli i min nya lya, som jag förövrigt inte har än! Hur som haver. Snart börjar jobb och skola och vem hinner ens med sånt då?

Imorgon hade jag egentligen stora planer med J o M. Men dom får ja strunta i då ja varken har bil eller hundvakt.
Blir lite ledsen i ögat men men. De kommer fler tillfällen hoppas jag!!

Nästa fredag skall jag på möte med soc.chefen och A-c. Så kul och spännande!! Jag är riktigt taggad för denna utmaning!

Mitt humör svajjar lite just nu och jag anser att det är tur att jag gör sista rycket på jobbet då jag har väldigt väldigt mycket i hjärnan just nu. Det blir lite för mkt för lilla mej. På lördag tänkte jag styra kräftskiva me syster och bror, vi tre med andra ord! Gör inget.. livet blir vad man gör det till som sagt!!!

Tur att man har vänner

För vad skulle man göra annars? Tydligt att vissa därhemma inte står på min sida i alla fall.
Och visst har jag nu förstått att vi människor är olika!! Jag hade ju inte tänkt likadant som vissa gör..
Ååå elaka människor!
Nåväl.. alla kan ju inte vara lika bra som jag!

Hur som haver. Jag börjar strunta i det nu. Jag gör mina val här i livet för att jag strävar efter lycka.
Man kan leva i en grå zon och va nöjd med det man har.. jobb, barn etc. De som jag inte har än vill säga :P
Men jag kommer nog aldrig bli den där svensson typen. Och det ska ju inte du må dåligt för lixom jag mår inte dåligt över att du är svensson!!

Det känns som att M har fullständigt accepterat mina val här i livet. Detta gör mig lycklig!!
Han kanske bara håller minen.. men ändå så kan jag se lyckan i hans blick oxå! Det är såå skönt att vi är så bra vänner!


Igår fick jag ett mail av min handledare. Han har vetat om min oro för jobbet och att de tagit så lång tid till v 34 då cheferna skulle höra av sig. Han skicka ett mail igår och lugnade ner mig och sa att det var helt klart att jag skulle få jobbet som enhetschef! Jag är glad!! Ekonomi och jobb behöver jag alltså inte oroa mig för nu.
Det är bara bostad som fattas då..

Letar fortfarande. Har fått erbjudande om två mer eller mindre skabbiga studentbostäder på Herrhagen. En tvåa och en etta. Jag har tackat nej till båda. Hur ska jag kunna bo så?
Huset såg ju fallfärdigt ut! kbab drygar i vanlig ordning. Kul att man vart medlem i 100 år och när man behöver få en lägenhet så får man inte det... tack!!

Ska bli dunderkul hur som helst att komma tillbaka till skolan igen!!
Åååå vad jag har längtat efter klasskamrater!!!!!!

Nu ska jag dra!! 2 pass kvar som pers. ass sen är jag ledig!! Skönt!

Att överlämna någon man älskar

Älskade lilla du! Det är nog varmt åt dig idag! Du sover mycket på golvet, och ute vill du bara vistas på kvällen!

Då springer du gärna runt och är glad. Jag hör dig skratta. Jag hör lyckan!!

Älskade lilla du! Så många skratt du spridit till oss. Så mycket glädje.. nu leder detta till en stor sorg!

Älskade lilla du. Ska du fara ifrån oss? Så som jag har vandrat i eviga kvällar med dig. Som jag har bråttats med dig, skällt på dig och du på mig. Som jag har skojat med dig, lurat dig, lekt och givit glädje.

Älskade lilla du. Ska jag vandra själv framöver och du med någon annan? Tomt  och tyst, ingen som drar mig framåt? Ingen som väcker mig med glädje på morgonen. Ingen som alltid är glad över min närvaro när jag kommer hem??

Du blir svårast att lämna!! Jag kommer sakna dig så!!








Zeke ligger ute på blocket :(

Bra för själen musik!


D.A.D

Bjuder på dagens bästa låt!!


Tusen tankar och en mardröm

Mm det är så det känns just nu! Det känns faktiskt som att jag har vaknat o befinner mig i den värsta mardrömmen.
Har iofs skapat denna mardröm på egen hand så jag borde ju nästan veta vart det ska leda. Men det gör jag inte!

Pratade med en kär vän igår. Alla mina bekymmer kan jag lätta för honom och han beskriver oftast rent psykologiskt vad som händer i kroppen och i hjärnan när man befinner sig i min situation. Han löser inte mina problem och vägleder mig inte åt något håll, däremot får han mig att förstå varför jag och andra beter sig som vi gör i nuläget! Förståelse är ett starkt ord och fast jag är en stark människokännare så kan jag inte förstå mycket just nu..

Just nu är min sinnestämning ganska hård. Jag börjar vackla i situationen samtidigt som jag är jätte arg åt en annan situation. Yr i bollen minst sagt. Om du bara visste vilken sits jag är i skulle ni förstå att bara stålkvinnan kan överleva det här utan att fälla en tår.

Hur som haver. Jag ska spy ut lite ilska inför Anna sedan när vi tar cykelturen in te stan. Sedan skall jag vara glad resten av kvällen!

Bjuder på några bilder från helgen (A-Bombers)










RSS 2.0