Jag har tråkigt

Efter att Line åkte hem igår har jag haft sååå tråkigt.
Allt fnissande och gapflabb är borta.. Tjåkit!

Märtan dolar med sitt idag. Han gick upp sex imorse för att plugga klart med deras artikel ( som dom förörvrigt snart är klara med ) :(
Jag låg kvar i sängen, medveten om att syster inte är hemma och att ja kommer mer eller mindre va själv hemma.. förutom Zeke då. Martin åkte till skolan vid nio och jag drömde mig  bort.
Vid tio kom han hem igen, gruppträffen var inställd. Han bökade och dolade i köket. Efter en stund började jag känna doften av kaffe.. " Han gör frukost" tänkte jag. Jag låg kvar och låtsas sov.
Klirr Klirr, Kaffekopparna slog emot varandra då han smög in i sovrummet med frukostbrickan som var fylld med god frukost, och dagens tidning. Söt han är!! Det var mysigt.

Efter frukost drog jag till skogen och gick i en timme, vilket var behövligt!
Efter det har jag väl egentligen inte gjort något nyttigt mer än och pluggat lite.. men annars har dagen vart ganska grå.
Inser efter att Line åkt vad jag saknar familjen. Jag behöver nog flytta hem mer än vad jag egentligen inser. Tur att det snart är dags.

En månad kvar





Till jul!  
I år skall jag faktiskt fira halva julafton tillsammans med Märtan.
Det har jag aldrig gjort förut, och ändå har vi vart tillsammans i sju år till våren.
Ja det blir väl lite stressigt trots allt.. men vem har haft en julafton utan stress? Inte jag!!

I staden där jag bor finns det väldigt många fönster som är jul dekorerade redan nu, som jag tidigare nämnt. Och som sagt, så tycker väl kanske jag att det är lite tidigt. Men trots det är det ju väldigt fint nu, speciellt när snön ligger tätt och kylan har frostat hörnen på fönsterna.. då är det allt så vackert.

Zeke lever loppan nu när snön har kommit. Han älskar det. Lite jobbigare är det för en annan när han får sina plötsliga atacker och ryck hit och dit ( av lyckan ).

Syster yster har åkt hem nu. Och imorgon väntar henne del två av en jobb intervju. Hoppas hon får det! Man vet ju vad oerhört jobbigt det kan vara att va arbetslös under en tid... Jag var det i en månad en gång i tiden.. Jag höll på att dö.. Jag klättrade på väggarna och tjatade öronen ur mamma... Nej.. ja håller tummarna för dej.

Idag har jag tyvärr inte pluggat en enda minut... Skyller på att jag haft besök.. vilket är sant. Sista gången hon är här innan man flyttar så då vill man ju inte va så osocial att man sätter sig o pluggar. Men imorgon är en annan femma.. så blir det en massa plugg. Och vi börjar även packa inför flytten imorgon.... USCH! Hatar att flytta!!


YOU MAKE ME SICK!!!

Jo.. ni skulle nog oxå använt dom ordena... Om ni såg på förr förra programmet på Insider.
Vet inte varför jag inte nämner detta förrän nu? Men ja surfade på nätet och hitta en artikel om att man
har äntligen börjar fundera på att förbjuda tidelag... Grattis!! 

Hur satan tänkte man när man tog bort lagen mot förbjudning av sex med djur??
Tyvärr tror man att det nya straffet på lagen kommer att vara skrattretande...  Jag tycker nästan att man ska göra som förr: Fram till 1864 var det dödsstraff på tidelag i Sverige.

Herregud dom stackarna har ju inte en chans i världen att försvara sig.... USCH jag spyr bara jag tänker på det!!!!!!

Finns inga ord.....  




Stor & Lilla syster



"Tur att jag blir så snygg på bild".... å andra sidan kanske inte! / Linda
En timme innan utgång... alltså vid halv tolv, kom ja o Line på att vi kanske ska dra ut på krogen i vart fall.
Och krogen de vart. Och promenaden hem de gick :) tack för en trevlig kväll!

Värmlands besök

Jag var på möte med enhetschefen på "S-hemmet" i fredags. Mötet gick mkt fint och jag har fått ett fint kontor som jag skall va på  i tre månader. Kändes väldigt bra och vi har fått en bra kommunikation redan jag och A.
nu återstår det bara att hitta en till plats. Lutar åt kristinehamn.
Martin har fått praktik på Bup, (barn och ungdoms psyk) i k-d. Han e nöjd, och jag fördjävligt avundsjuk.

Igår drog jag med mig syster yster tillbaks till örebro. Tur var väl det för jag inser vad oerthört tråkigt jag hade haft här hemma om inte hon hade kommit. Märtan är nämligen på fyllebåten Birca och glider runt på havet.

Igår hade vi tråkigt ja o Line, så vi har filmat små sketcher som är väldigt roliga och über nördiga...
kanske lägger in nån så ni får se min riktiga sida. HAHA

Ikväll blir de kanske pub runda. Eller pulka... antingen eller haha! Bägge hade nog vart rätt skoj ändå:P

Hej så länge.

Någon rättvisa

Jag bad till gud igår. Nej, ja brukar inte be till honom sådär jätte ofta... Men igår nådde jag toppen på desperation och jag tillkallade den där stora.. Ja, jag tror inte på honom egentligen. Men jaja.. sista chansen lixom.
Han hörde mig. Jag bad om att få någon ordning och rättvisa på min praktik. Eländet har fått mig ur fokus och jag känner att jag inte kan koncentrera mig i skolan eller hemma.

Hur som helst hska jag på en till träff i övermorgon till enhetschefs kontakten jag har i kil.. det ser ganska ljust ut. Nu återstår det bara ett ställe till....Blir kanske bistånd i kr-hamn. Jaja.. man får nöja sig med det man får.

Hade som ni kanske minns hade jag en hemsk dag igår. Jag vart oerthört sur mestadels av dagen. Martin muntrade upp mig med ny gräddade våfflor med blåbärssylt efter en hård dag i skolan. Han joinade även mig där jag satt själv och kollade på desperate:) Söt!! Han hade även bakat en morotskaka åt mig som han överraskade med..  Han vet hur man muntrar upp mig. Vi hade ett långt och välbehövligt snack på kvällen.. vi båda var tvungna att lufta ur oss hur sura och besvikna vi är för att inte har fått ordning på praktiken  ( det är inte vårt fel att det har krånglat.)
Det är så skönt att jag har märtan. Vi kan prata om allt. Hur sur och nere jag än är så hjälper han mig upp.. han lämnar även upp utrymme då jag behöver det... han lyfter även upp när jag är glad... han ser mig. Skönt.
Älskar den mannen... tur att jag har honom i vått och torrt. Utan honom vet jag inte vad som hade blivit av mig idag. Jag är hel tack vare honom!

Nu är det ännu fler i örebro som har satt upp jul stakar i fönsterna och pyntat med julbelysning... Lite tidigt enligt min smak. Jag vill ha lite kallare så det ialla fall är lite frost ute så de blir lite vitt för ögat :P För så fort nyår har kommit så är man verkligen trött på julen.. men det är ju då snön och kylan kommit och man egentligen vill ha julkänslan.

Jaja.. nu måste jag visa roligaste julgrans sakerna ja hitta på internet! ME LIKE!! Va säger ni?

Julshopping!

Dagen startade fel!! Jag vaknade av att ha snoozat kanske 4 ggr... detta i sig är inte en bra start för mig på morgonen. Oftast vaknar jag och går upp efter första ringning.. men nu snoozade jag och det fick sina konsekvenser. Jag ställde mig i duschen och höll på att somna. Trött. Märtan sov fortfarande. Han skulle oxå till skolan. Väl på klädd gick jag till köket och satte på morgonkaffet samtidigt som jag slog på laptopen ( i hopp om att finna mail från praktikhandläggaren). Kaffebryggaren startade inte och efter 15 min märkte jag att sladden inte var i... Här dog mitt humör.. och stressen började smyga. Som tur var gick sminket bra och jag fick en rätt okej hårdag ( Ni tjejer vet vad jag pratar om när exempelvis håret inte blir som man vill... Hur mkt stressen tar över humöret då). Helt plötsligt märkte jag att den fina tröjan som jag hade hittat nyligen ( hade glömt bort att den fanns då den va gömd längst in i garderoben) hade ett hål på tröjan ( därav anledningen till att jag hade gömt den).

Eftersom jag är rätt bra på att sy så bestämde jag mig för att sy igen hålet snabbt eftersom det inte var så stort.
Jag hittade bara en pytte liten nål till den tjocka sy tråden som såklart inte passade in... STRESS... PANIK... sur!
Märtan vaknar inte och jag undrar hur han egentligen ska hinna gå med zeke och hinna åka med mig till skolan inom 10 min. Han ska inte till skolan helt plötsligt.... NEhe?? Jag säger ngt om att jag tycker att han är barnslig och borde ta ansvar... bla bla bla.. När ja väl inser att jag inte hinner dricka kaffet som precis är klart til avfärd, kommer jag på att jag kan ta en termos. Nöjd och lite gladare häller jag upp det goda kaffet....men då kommer bomben.. MJÖLKEN ÄR SLUt!! Linda går till Märtan och är rent ut sagt helt förbannad över att han åtminstonde inte kunde ha sparat en matsked med mjölk.....

INGEN BRA START PÅ DAGEN. Martin skrattade bara... jag skrattade väl oxå i slutändan för jag vet att de är egentligen stressen över praktiken som har fått mig på så dåligt humör ( ja humöret råkade fortsätta sen när jag kom hem.. fast denna gången gick det över en överenergisk hund som skulle stånga mig i anisktet när jag tog en power nap)

I skolan hade vi en tråkig föreläsning... R lovade att inte komma imorgon då han insåg va mkt mer han kunde göra hemma.. ja höll nog med men ska till skolan ändå då jag ska träffa min kära grupp. Jag tycker om min nya grupp:)

Vid halv fyra va skolan slut och jag kom på att jag ville in till Sia och shoppa lite :) Julklappar och 30 års kalas står på tur för den stackars plånboken.  Inne på Sia fanns såååå himla mkt fint. Svårt svårt.
Kom på att jag skulle åka upp på Krämaren.. och det var ett mkt smart drag. För där inne hittade jag nämligen
den nya affären SAKER & SOCKOR. Allt är för barn och jag bara älskar affären!!!! ÅÅÅÅ!!
Det fanns allt! Där shoppade jag loss till mina små gudbarn:) Rekomenderar varmt denna ljuvliga affär! Kolla in hemsidan vetja!

www.sakerochting.se

Om 45 minuter är det Desperate Housewives.. egentligen skulle jag även denna tisdags tillbringat denna kväll med några brudar ifrån förra klassen... men olyckligtvis hade alla fått förhinder.. och jag huvudvärk så de känns bra att få va hemma.. Det blir inte sen kväll ikväll!!


Ledigt

Idag var de meningen att vi skulle ha grupp träff med skolan. Men M ringde 7.20 imorse.. (då hon hade vart vaken sen halv fem  hurt hurt) Vart ingen grupp date.. och efter lite snack om helgens bravader stack jag ut på en skön morgonpromenad. Älskar att gå på morgonen.. fast helst ska det vara ännu tidigare för helt plötsligt vart det enormt mkt folk som stressande sprang runt på gatorna.. mesta dels mammor som skulle med barna till skolan.
Efter promenaden la jag mig brevid martan igen. Myys.
resten av dagen har gått i slöhetens tecken. Har suttit och kladdat på tavlor idag, ( min terapi). Sedan har vi övat Zeke i skogen och städat lite... inte gjort något vettigt mao... eller jo.. ja bada Zeke oxå.. de är ju faktiskt rätt vettigt om man vill ha rent här hemma.


GRODAN


Imorgon är de skola som gäller på riktigt... 10-15.00-

Slutet gott, allting gott

Idag är det Söndag, sista dagen på veckan. Imorgon väntar nya äventyr..om det inte sker några idag. Förmodligen inte.
Fredagen vart oerhört lugn.  Jag somnade på soffan något som jag vanligtvis inte brukar göra. Jag var trött med andra ord. Vi syndade med tacos och godis.. Vi har nog allt blivit riktiga syndare på helgerna.. något som inte känns sådär jätte bra.
I fredags såg vi även den läskigaste filmen som jag någonsin har skådat...
Jag kan inte beskriva med ord riktigt.. men på ren värmländska så var den: "Jööävligt Äckli!"
Jag trodde att jag själv skulle avlida när jag såg den för såå ont i magen av spänningen i filmen har ja aldrig fått förut.. och då har jag sett mkt eftersom jag tycker om att se på skräckfilmer.

Klicka på länken nedan för att se trailern.. om du gillar skräck! Btw.. filmen är en sann historia vad jag förstod.

http://www.youtube.com/watch?v=nCU0k_jbCUo

Hur som helst. Efter den filmen kom det en till skräckfilm på tv så den såg vi igenom oxå. Den handlade om clowner som gick runt och sköt folk. Skit kass. Sen kom ytterligare en skräckis som handlade om ett gäng ungdomar som skulle på nån festival men dom kör såklart vilse och hamnar i nån by där alla människor är helskumma. Plötsligt försvinner ena killen i gänget.. han blir mördad av ett monster i ett hus.. Skit skum film.. oxå ganska dålig.
Sen såg vi på en till psyko film som oxå gick den kvällen.. Ja tyckte de va dags o sova eftersom jag förstod att jag skulle drömma knäppa drömmar av allt hemskt jag sett. Men märta kollade. Det var en film jag redan sett.. som handlade om en tjej vars framgångar växte med hjälp av Hugh Hefner.. hon blir årets playmate? Och blir även skådespelare. En mkt söt tjej.. men efter ett tag blir hennes kille väldigt psykiskt svartsjuk och det blir en mycket hemsk historia i slutändan. Tror denna oxå var sann om jag minns rätt? Ganska bra film ändå.

Så såklart... efter alla hemska filmer börjar jag drömma. Jag vaknar av att det står ett av dom där hemska ansiktena från första filmen, vid sängkanten. Han står och rasslar med något. Jag hoppar på Märta i sängen och ropar på mamma allt jag kan (grannarna hörde mig säkert) och tillsut började jag gråta.. Usch.. tror inte jag sett något så verkligt genom en dröm förut. Inte fler mastodontkvällar med skräck tema  i alla fall.


Igår kväll däremot gick jag och Märtan på Stallyktan efter många om och men. En timme innan vi skulle åka började jag må väldigt dåligt. Mådde illa och kände mig oerhört varm. Tog en rask promenad ute i kylan innan i hopp om att de skulle få mig bättre, Förgäves. En halvtimme innan började jag sakta göra mig iordning.. och med lite smink o musik så vaknade jag till liv igen. Det vart en mycket mysig kväll med god mat och dryck. Innan bussen kom som skulle köra oss hemåt tog vi några rundor på biljarden. :) Jag förlorade som vanligt:(

Idag är jag lite halvsugen på bio. Vet att favorit boken "låt den rätte komma in" har kommit ut på bio och de skulle vara kul och titta på den. Har hört så många blandade åsikter om filmen:) Nya James Bond vill ja oxå se... som den Bond fantast jag är:)

Men först måste jag verkligen ta tag i artiklarna. Det är prio ett. Sen måste jag städa. Sen skulle det vara kul och träffa Josefine. Hur skall jag hinna med allt? Ska ju storhandla snart oxå. Hmm...

Äntligen fredag

Har nyss kommit hem ifrån skolan. Nästan hela dagen har jag spenderat inne på universitetet. Nu sitter jag här med två engelska artiklar som jag ska ta mig igenom innan måndag. Känns bra. Mindre bra kändes det att lämna Flygare efter sista work shop föreläsningen, han är ju så bra! Lite kul att han tröttnade på klassen i slutändan.. jaja inte lätt o ha kolla på alla inställningar m.m.

Märtan ville ha med mig till Stallyktan ikväll för en bit mat & dryck. Men jag känner mig aldeles för trött för att ens vara så social som jag skulle behöva va i ett sådant tillfälle så vi väntar med detta tills imorgon.

Nu är Svampen blå föresten och den lyser så fint in i vårt kök... intresseklubben antecknar.

Måste bara få visa en så sööööt klänning igen. Nej ja är varken gravid eller i bröllopstankar (folk frågar varför jag är så angegerad va de gäller prat om barn o bröllop... men ja e kvinna?!:P Ligger i generna kanske haha.

Titta och njut!!

Galen!!

Jag blir galen! Igår var de helt klart med allt som har med praktiken att göra. Igår fick jag grön flagga från bägge handledarna  om att jag kunde va i kil och i säffle till våren. Nu skickar jag ett kontrollant mail för en extra check... om att allt stämmer så att inga eventuella problem finns. Då får ja till svar av min handledare att hon ska ringa några samtal och höra av sig till mig.. alltså har det uppstått problem. Usch får sån ångest. Kan inget i livet vara lätt.  Och Märta skrämde upp mig igår med ekonomin så jag vart helt knäckt.. Jag vet att de kommer bli kämpigt till våren.. Men ja skulle ju va mer optimist och nu duger ju inte de heller...

Jaja.. ledsen i ögat för en stund där. Träffa F idag i skolan och hon gjorde mig glad som alltid. Och M oxå för den delen. Skönt att höra att de finns andra som oxå tycker och tänker (Ibland tror jag att jag är den enda som funderar på livets svårigheter eftersom allt ser så lätt ut för vissa) .

Känner att jag mer eller mindre har hamnat i höstens mer gråa dagar. Jag har stäng in mig i mitt skal och vågar inte komma ut. Tror att endel känner av detta.. men lovar att det har inget med er att göra.. de är bara jag som är tråkig!
Jag behöver träffa lite örebro folk!!

Så.. nu behöver jag något upplyftande.. och längtar efter kvällens tv program. Visst låter mitt liv intressant? nä inte värst! HAHA! Ja är ju trots allt en enkel hammarötass som är i höstens mörker!

Älskar klänningar

Har ni sett så sööt! Jag skulle nog kunna tänka mig denna ljuvliga vintage klänning från 50-talet. Den finns ute nu på tradera för den som vill köpa den!

Denna en sommarkväll:) Mycket snygg rockabilly klänning, också tradera.

Stannade på denna klänningen. Har svårt att se om den är supersnygg eller superful. Men den är nog fin på rätt person.. mig :) Finns på ingelita.se

Gissa tomten


Hittade Malins familj i miniatyr! Så sööta!

Snart kommer tomten

Japp.. nu är den snart här, Julen. Som student gäller det att ligga steget före om man har en familj som är stoor.
I år har vi kommit på att vi ska bara ge varandra en present var, så då behöver denna enda vara speciell. Och jag tänker så det knakar. Storasyster ville att jag skulle måla nått fint till henne.. Vet inte riktigt ifall hon var ironisk eller seriös... Och vad skulle jag då måla??
Hmm.. Ja har börjar kolla i alla fall. Ha hittat en massa roliga saker som man kan köpa till alla mina vänner som är gravida. Böcker som mammorna skriver om sig själva som gravida.. det lät skojs!
Åt mina gudbarn har jag nog hitta en o en annan julklapp. Svårt bara o inte köpa en hel affär åt dom för jag älskar leksaker nästan lika mkt som dom:)

Jag har kommit på tre saker som jag önskar mig.. som ja behöver för mitt välmående :P
1. Årskort på Friskis & Svettis
2. Pengar (alla pengar kommer att gå till pendling till praktiken)
3.En ny almanacka....eller heter det kalender? För hela året 2009.

Sen shabby shic saker går ju alltid hem ;)

Så sööt!!


Mätt som en plätt


Har haft en mer eller mindre lugn dag. Vaknade sent, som planerat.
Gick en prommis med Zeke och lagade en god frukost till mig o Märtan, fruktsallad med Keso, ägg och Kaffe. Gott.
Efter det har jag haft kontakt med diverse enhetschefer och praktikhandläggare. Ser ut som att jag hamnar i Kil och Säffle till våren, som planerat. Sitter bara och väntar på dom där 2 % som blir till 100%säkerhet... Att hon i Säffle och han i Kil en sista gång accepterar tiden jag skall vara hos dom. Sen är de KLARTTT!
Efter att pysslandes med ovanstående mail och telefonkontakt tog jag och vargen en långis i skogen. Promenaden som i början såg ut att bli en trevlig trip urartade sig när Z fick spratt och sprang för kung och fosterland i skogen. När han blev till fångatagen (som han trodde) av häxan surtant (jag) så var ju leken över.. men inte då. Han kämpade in i det sista för att få mig att leka.. bet och rev och härjade rent ut sagt. Den lugna promenaden vart till jordens svettigaste friskis o svettis pass... Mitt glada humör dog och försvann. Men när han lugnade ner sig efter nån kilometer var även jag lugn.. även om svetten påminde mig om hur mkt jag tidigare verkligen hatade min hund!

Senare var de dags för mat och ja gjorde Lindas chicke haka Nudles... Wokad kyckling + wok grönsaker med nudlar och vitlök. Jammi! Så gott!!

Ikväll är det favoritprogrammet igen och om allt är i sin ordning kommer jag ägna denna mysiga kväll tillsammans med Lina.. om hon kommer ihåg detta?

Nej nu blir de lite Veronika Maggio!



http://www.youtube.com/watch?v=XE2U62bOlsw&feature=related

Nöjd

Usch.. har gjort av med en massa pengar idag.. pengar som egentligen hade vart bra o sparat men men. Eftersom folk springer runt och snor mobiltelefoner hit och dit.. jaja den var väl egentligen inte så bra ändå...

Därför sitter jag nu och lyssnar på låtar som får mig glad igen!! Och White Stripes går på högvarv! Me LÖV!
http://www.youtube.com/watch?v=hM5UJvnbbuY&feature=related

Funderar på att göra nått meningslöst... som att  exempelvis spela lite tv spel. Märtan har införskaffat senaste versionen av mitt favoritspel, Gears Of War II... vet.. lite nördigt haha men de är väldigt kul!

Känns ganska skönt att vara hemma igen. Skönt att ja kan ta de lugnt. Imorgon kanske ja skulle träffa Lina!
Desperate Housewives är ju imorgon så kanske blir de lite gottigt till de ? Lovade i alla fall att hon skulle få låna nån bok och kolla på gamla Studiehandledning.

Ha de gott så länge!

Ny mobiltelefon

Hade de inte varit så att jag faktiskt väntar på 3 viktiga samtal så hade jag aldrig köpt en ny så här tidigt efter förlusten eftersom jag verkligen HATAR telefoner. Men bara o inse att i den här branchen klarar man sig inte utan en så dags o dra in te stan i shoppa!

Bambi på hal is!


anna o ja! Moviestars!


Söndag!

Det regnar och tiden känns stilla fast det stress-regnar ute.
Jag kom för några timmar sedan hem igen till Örebro, efter att ha kört hela vägen i regnet från Karlstad. Ja höll på att somna flera ggr.. vindrutetorkarna började sakta men säkert att hypnotisera mig med deras fram och  tillbaka vändningar rakt i ansiktet. In your face tänkte ja och drog upp rutan. Höstregnet öste in i bilen och håret som sedan tidigare var tovigt och bökigt, vart bara värre. Men ja vart lite piggare för nån minut i alla fall.

I fredags var jag på Glamour kvällen. Den var trevlig, även om Anna var den enda som ja kände. Efter allt för mkt champagne, lite spel och tusen fjortis kort senare tog vi kiss hissen ner. Jag höll på att spy och efter att ha blivit dissade av första taxin kom vi äntligen fram till stan. Ganska mkt folk. Ja snacka me vakten i vanlig ordning. Han va lika sur som vanligt och de var ju just de som fick mig att fortsätta va så där allmänt tölig.. Tjata om åldersgränsen och att ja tyckte att det var dåligt att dom tog in 18 och 19 åringar fast de va 20 års gräns. Han muttra nått om att dom aldrig tar in så unga.  TROOOLIGT! Jaja... sen är väl de mesta lite flummgt eftersom vi sprang runt o allt va så jäktigt... men kommer ihåg  den norska kempefaren på 70 bast...va gjorde du där?
Sen på burgerking kom det en man i typ 25 års åldern och slog mig allt han kunde i ryggen. Vilken jädra lort! Ja vägra att gå innan han hade bett om ursäkt på ett betydligt mer vuxnare sätt än vad han förmodligen någonsin igen kommer att kunna prestera.. jaja kass va han men ja fick va nöjd.

Sen gick jag från Lillänga till mor och far. Klockan var fyra på natten och ja må säga att om nån hade sett mig på gatan den natten hade dom nog skrattat ihjäl sig... för ja kom på en super bra gångsteknik som förmodligen såg ut som en Neandertalar gång me svängiga armar.. i klackskor. Fint!!

I lördags åkte jag skridskor med familjen.. A på 5 bast lärde mig att åka.. och ja lärde henne hur man inte skulle göra.
Sen vart de pizza och godis o film. Sen vart ja så trött.. barnen på 5 och 2 år (syrrans barn alltså) vart oxå trötta så vi knalla in i sovrummet och gjorde upp att jag skulle berätta en godnattsaga som avslutningsvis blev till en sång... Sen somna ja nästan.
Hade en kanon helg i alla fall. Förutom att nån snodde min mobil i fredags men de är en annan historia. Känns jobbigt bara att ja väntar på en massa viktiga samtal på den till veckan och att ingen har mitt hemnr....

Nu blir de mys me märtan!
Skickar med en av fjortisbilderna!

Ingen mössa

Vart en tripp på stan idag. Hittade dock ingen mössa.. men ja gick o höll i en under hela viselsen på HM.. men när ja väl såg hur dåligt den satt.. la ja ifrån mig den snabbt!
De vart en ny svart kjol i vart fall, med hög midja. Ett par nya nylonstrumpor, en tub top med glitter och nya örhängen.
Glamour stod på schemat, och glamour skall de bli! Champagnen står på kylning och jag skall snart ladda om mina batterier för morgondagen.

Nu ropar M ifrån sovrummet. Jag har visst lovat honom ryggmassage!

Vi ses!

Usch!

Igår satt jag och sappade mellan efterlyst, riskförlossningar och insider. Inte konstigt att man blir knäpp i skallen efter åt.
Inatt drömde jag jordens hemskaste mardröm. Jag drömde att en av mina bästa väninnor vart mördad och nermald i en brunn... Jag grät som en gris när jag vaknade. Men det är ju inte konstigt att man får mardrömmar. Inget man ser eller hör genom media längre innehåller ju något roligt och glatt längre. Eller så är jag så inmatad att hemskheter är intressant att jag förmodligen bara läser det av rutin. Åh andra sidan så när dom där kanske roliga saker ibland dyker upp... då har dom ju så pytte pytte små inlägg så man hittar dom knappt.

Så vad är det som är kul som jag vill läsa om eller höra om?
Fred på jorden!
Att kvinnors lönevillkor äntligen är lika med männens
Att man kan äta vilken mat som helst utan att bli fet och slippa träna
Att det finns ett nytt godis som är super gott som man kan äta hur mkt som helst av!

Nu ska jag äta frukost! Jag har gått ner ca 2.5 kg på tre dagar:) Men de var väl bra, eftersom jag gick upp dom kilona på en dag, halloween HAHA!


Ögongodis!


Har man ingen mössa, får man ta luva!


Vad skulle du göra?

Fia ställde frågan nyss i sin blogg!

Vad skulle man göra om man vann 100 miljoner...

1. Jag skulle på en gång hyrt ett eget plan som var handikapp anpassat
och tagit med min syster utomlands, som hon så gärna vill. Det är en av mina högsta drömmar.

2. Jag skulle ge min familj en hel del.

3. Jag skulle gått klart min utbildning, och skippat csn som jag oxå skulle betalat av. Sedan skulle jag tillsammans med mannen i mitt liv rest jorden runt ett par varv.

4. Nån gång i framtiden skulle jag ha startat nån dom där dröm nattklubbarna som jag så många gånger drömmer om att jag gör.

5. Jag skulle även starta upp mitt dröm café med mina syskon

6. Jag skulle ta skänkt bort pengar till olika organisationer som värnar om barns bästa i världen.

7. Sedan skulle jag köpa ett stort madicken hus, inrett med shabby chic stil:) Jag kanske skulle ha anställt en städerska, nanny och hundvakt. Kanske inte Nannyn... men troligtvis de andra..

Ja sen vet jag inte vad man gör mer med resten av alla pengarna... ? Shoppa skulle ju inte va lika kul antar jag.. att unna sig saker skulle tappa sin meningsfullhet för mig eftersom man alltid kunde unna sig saker.
Jag skulle nog definitivt skaffa mig en bra relation med den bästa bankmannen.

Sen skulle jag önska att jag levde som vanligt... Vad skulle du gjort?Caféet skulle ju såklart oxå vara inrett med shabby chic stil. Här ett sött våningsfat från Alvas hus!



Söt!!



M´s mormors syster skicka ett kort till oss! Sööt!

shopping

Klänningen är från hm, är supersnygg! Dags att införskaffa!
Och hitta en söt mormormössa!! Oxå HM
Jo btw.. Jag anser väl inte att jag är för gammal för mössa.. jag är nog en sån som kommer ha de tills ja dör! Det var mer en tanke ang vilka som har mössa eller inte!

kommer sakna balkongen med!


Kommer nog sakna utsikten!


God morgon!!

Slängde på nyheterna i morse. Barack Obama vann.. som de flesta hade hoppats på. De skrevs historia i presidentvalet inatt, och så många som har röstat har inte skett på ca 100 år, om jag har uppfattat de rätt. Slog på fyran, där satt Maloue med gäster. Flera talade om att dom hade gråtit när dom hörde Obamas tal! I need to see it!! 

Jag mår en aning bättre idag. Antar att det var Desperate housewives som fick i mig lite energi :P

Har förövrigt gått en timmes prommenad med Zeke nu på morgonen, och nu väntas det kaffe och frukt. M kommer förhoppningsvis hem imorgon kväll.. han kommer nog vara väldigt trött. Han har jobbat sen i tisdags. 



Idag kommer jag förmodligen att sitta på nätet och beställa hem nya böcker till nya kursen, och förmodligen kanske
hitta lite mer inrednings prylar till nya lägenheten!! :)

Laddar

Okej, övertalningen kanske funkar. De ser ut som att de blir Glamour kväll på fredag med Ankan ( en nattklubb i k-d) som avslutning. Jahopp.. då var de dags att börja fundera på outfiten och planera frisyr och smink.. Förberedelserna är ju trots allt nästan de roligaste :) Glamour.. Hmm... Nå tips? Definitift klänning... Kanske lockar... troligtvis!

Snart är det dags att slänga sig i soffan för mitt favoritprogram, och kanske den enda serien jag följer året om, Desperate Housewives är ju snart. Herrgud, har ju lidigt i en vecka av längtan efter nästa avsnitt!! Lycka! HAHA

Men innan de blir det promenix med hunden. Synd att de är så himla kallt ute. Behöver en ny mössa. M "råkade" låna min mössa häromdagen när han var ute och joggade.. TACK! Den var blötare än en disktrasa efter en mastodont disk. BLÄ! Den kommer jag aldrig använda igen! Så nån som har nått tips på söta mössor så hojta till. Kom försten på en sak, på tal om mössor. Jag började fundera på om jag var för gammal för att använda mössa. Jag kom på att de var jag nog inte..  och när jag är 30 kommer jag oxå ha mössa eftersom då har man ju säkert kanske barn, och om barnen ska ha mössa så måste man ju själv ha mössa.. ( jag har ju inget emot mössor men ). Sen vid 40.. har man mössa då? Kanske.. men mer sällan?! Vid 50 års åldern är de väl absolut hel fel med mössa? Jag har inte träffat på en enda 50 åring som har mössa på sig.. om de nu inte är en sånhär jätte hurtig sak som cyklar till jobbet (som pappa då kanske) Han har ju iofs mössa på vinter när han ska cykla till jobbet. Men sen när man börjar bli lite äldre, 60-70 år.. då helt plötsligt har ju ALLA mössa... Varför de??

Mindre vackert!



Något jag däremot absolut inte skulle sätta på mig är nog detta (Möjligtvis på den utspökade möhippan)

Vackert!



Klänningen är ljuvligt vacker! Har lagt upp den en gång på min tidigare blogg men den är helt klart värd att läggas upp igen! Jag går inte i giftastankar, men vilken kvinna älskar inte bröllopsklänningar!!

Obama eller McCain!

Det är faktiskt ganska sjuk att i tv-duellen i fredags mellan presidentkandidaterna Barack Obama och John McCain sågs av 52,4 miljoner amerikaner...

Kampen har börjat på allvar och det ser ljust ut för Obama. Jag skulle nog ha röstat på honom jag med. Jag tycker att hans tal låter bra, stabila och allvarliga med en glimt i ögat! Annars har jag lätt för att lägga dövörat till ibland när mäktiga människor talar om hur landet skall styras och hur bra just denna personen kommer att lyckas. Många svenska politiker har fått mig att till och med somna framför tvn... men inte Americas Barack Obama. Han har fått mig att vilja lyssna och hoppas! Han är en bra talare!!

Av mig får han en stor guldstjärna oavsett om han vinner eller ej, för han fick mig att bli intresserad! Grattis! Du är den första!

God Morgon

Vid sju imorse gick jag en skön kall, och dimmig promenad. Jag vart inte piggare utav den, men min hund var glad.
Eftersom jag som sagt är sjuk ( influensa) så innebär detta att jag kan vakna eller somna på oregelbundna tider.
Jag är ingen morgon människa annars. Så såklart gick jag och la mig efter promenaden som annars skulle ha piggat upp mig.

För en stund sedan hörde en kär vän av sig. Hon försöker locka hem mig till Värmland på fredag. Hon ska på tjej/glamour kväll och ville oerhört gärna att jag skulle följa med. I mitt nuvarande tillstånd tackar jag nej, men ordet glamour lockar ju visserligen alltid. Smink, klänning och lite skumpa skulle faktiskt sitta fint!

Får nog fundera lite under dagen...

En fin detalj i mitt kök


Underbart fin ask, från Alvas hus

Så vacker! Finns att köpa på Alvashus.se

Atjjjooo!

*Prosit*
Jag gör verkligen en stor entre när jag kliver innanför blogg världen igen! Åter är jag tillbaka.
Hade en tidigare blogg på fashionblogg, men insåg att jag behövde en paus plus att min dåvarande blogg inte tilltalade mig direkt!

Min nya blogg kommer att handla om allt möjligt egentligen. Allt från saker jag tycker är vackert till saker jag verkligen ogillar.

Att bloggen har ett ikon namn som heter Shabby Shic, är av den anledningen att Shabby Chic namnet var upptaget.
Shabby chic är är en fransk/dansk inredningsstil. Den kännetecknas oftast av det lantliga, ljusa färger oftast vit.
Jag har totalt förälskat mig i stilen och kommer förmodligen och förhoppningsvis att bloga mycket om just stilen som har tagit mitt hjärta!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och bläddra i nya jultidningar och dricka te, för jag är förkyld och måste bli frisk till på fredag, då har vi nämligen gruppindelning på universitetet som jag måste vara med på.

Ha de gott

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0